Hlavní navigace

Obrazem: Přátelé AT Computers chvátali na podzimní retro partnerská setkání

31. 10. 2023
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Distributor nechal své zákazníky nostalgicky zavzpomínat na časy minulé.

Podzimní partnerská setkání AT Computers se nesla v tématu retra a reselleři si mohli zavzpomínat na staré časy. Čtyřmi českými a jedním slovenským setkáním podle distributora prošlo celkem bezmála 1 500 lidí, z toho přes 800 unikátních zákazníků.

Zákazníci si mohli při vstupu vybrat ze dvou drinků, které se kdysi těšily velké oblibě – kdo by neznal bavorák a beton! Před recepcí nemohli minout motivační nástěnku, která dříve nechyběla v žádném podniku, např. s tipy na plodnější úrodu zeleniny a ovoce.

Na zdech si partneři si mohli pročíst vtipy z dob minulých, či se podívat na skupinové fotky zaměstnanců ATC v retrooblečení a na idoly z plakátů, které dříve zdobily snad všechny dívčí i chlapecké pokojíky.

Opilství je buržoazní přežitek

Hlavním centrem dění byl opět kongresový sál, který byl náležitě ozdoben retro kousky – nechyběly plakáty známých hvězd, bannery s hesly „Opilství je buržoazní přežitek a sabotáž pětiletky“ či „Ten, kdo ráno chrápe, pětiletku špatně chápe“.

Do sálu opět všechny sezvával marketingový ředitel ATC Martin Wanke na úvodní seznámení a vysvětlení, co se během dne bude dít – šikovní reselleři za účast na prezentacích a workshopech měli možnost získat bony, které si pak mohli směnit v místním ATC Tuzexu.

Celkově bylo v chodbách hotelu k vidění celkem 150 výstavek (na jedné akci zhruba 30), kde zástupci výrobců a dodavatelů předvedli novinky a pobavili se s resellery o konkrétních záležitostech. Celá řada jich také prezentovala na workshopech.

Jeden plátek s broskví a sýrem, prosím

Retro téma se projevilo i v občerstvení – během dne byl účastníkům k dispozici coffebreak, ve kterém nechyběly oblíbené párky v rohlíku. A co by to byl za retrooběd, kdyby nebyl kuřecí plátek s broskví a sýrem!

Pak už následovala prezentace novinek z kuchyně ATC. Za obchod vedli prezentaci Petr Vaněk, Andrea Šimonová či Petr Suk, kteří mluvili o českém a slovenském IT trhu a vývoji v poslední době. Neopomněli zmínit důležitost businessu v oblasti LFD, licencích CSP, pojištění či XaaS a zákazníkům představili také novinky v oblasti spolupráce.

Slova se následně znovu ujal Wanke, který se věnoval také detailnějšímu pohledu na XaaS a představil ATC tým specialistů na enterprise. Resellerům poděkoval za hlasy, díky nimž ATC získalo celkem šestinásobné vítězství v československé anketě ChannelWorld Awards a celosvětové anketě Context ChannelWatch.

Meky, ABBA a další

Po podvečerním rautu začal hrát z kongresového sálu DJ Michal oblíbené retro hity – když účastníci vstoupili do kongresáku, překvapily je přímo v sále zaparkované vozy VB a dokonce i legendární sanitka.

Zhruba kolem deváté začala skupina Velvet svou Retro show – postupně zákazníky překvapila převleky a hudebními hity Hany Zagorové, Jirky Korna, Mekyho Žbirky, Lucky Bílé atd.

MMF24

Další na programu bylo vystoupení skupiny ABBA Stars, která přítomné zvedla ze židlí a s plným parketem pak pokračovala i DJka Andrea Pomeje, které tancem sekundovaly gogo tanečnice – vždy se končilo v brzkých ranních hodinách.

Zdroj: AT Computers

Byl pro vás článek přínosný?

Čtěte dále

Enehano: ChatGPT si vyzkoušela už více než třetina Čechů, pomáhá jim i v práci
Enehano: ChatGPT si vyzkoušela už více než třetina Čechů, pomáhá jim i v práci
IDC: Prognóza se zlepšuje, trh chytrých telefonů letos vyroste o 6 %
IDC: Prognóza se zlepšuje, trh chytrých telefonů letos vyroste o 6 %
Kulatý stůl o distribuci: Mezigenerační předěl v IT (2. díl)
Kulatý stůl o distribuci: Mezigenerační předěl v IT (2. díl)
Výhody a možnosti efektivního řízení projektů s Trello
Výhody a možnosti efektivního řízení projektů s Trello
Zuzana Švecová jmenována novou generální ředitelkou Cisco ČR
Zuzana Švecová jmenována novou generální ředitelkou Cisco ČR
Electro World se od 1. 9. mění na Datart
Electro World se od 1. 9. mění na Datart