Hlavní navigace

N-able rozšiřuje portfolio o N-able Managed Detection and Response

6. 2. 2024
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

N-able Autor: N-able
Nový nástroj nabízí firmám všech velikostí ochranu v podobě pokročilého zabezpečení na úrovni velkých společností a korporací.

Společnost Zebra systems, distributor řešení N-able na českém a slovenském trhu, představuje N-able Managed Detection and Response (MDR), nejnovější přírůstek do portfolia nástrojů N-able kombinující výkonnou platformu bezpečnostních operací s expertními službami. Řešení nabízí poskytovatelům řízených služeb (MSP) širokou škálu možností k nastavení nového standardu kybernetické bezpečnosti pro malé a středně velké zákazníky.

N-able MDR

N-able MDR poskytuje vysokou úroveň transparentnosti a těsnější a efektivnější spolupráce mezi MSP, koncovými uživateli a v případě potřeby i služby expertních bezpečnostních analytiků. Uživatelé napříč celou firmou mají nyní stejný přístup v reálném čase a mohou tak sledovat či spolupracovat nad bezpečnostními incidenty od prvotního momentu po celou dobu jejich trvání. Jde o novou úroveň transparentnosti, která zlepšuje zabezpečení a představuje přidanou hodnotu ke standardnímu pokrytí kybernetické bezpečnosti zajišťované MSP.

Díky škálovatelné technologii a službám je toto řešení ideální pro malé i velké MSP a je cenově dostupné, takže umožňuje vybudovat robustní bezpečnostní postupy bez negativního dopadu na ziskovost. Poskytovatelé řízených bezpečnostních služeb (MSSP) mohou používat tuto platformu bez pomoci bezpečnostních analytiků s využitím pracovníků pouze z řad vlastních týmů.

N-able MDR poskytuje organizacím všech různých velikostí vše, co potřebují k zastavení rizik pokročilých kybernetických hrozeb, zranitelností a převzetí kontroly nad jakkoliv velkým a komplikovaným IT prostředím. Řešení zpracovává a integruje data ze stávajících bezpečnostních a IT nástrojů. 

Zabudovaná umělá inteligence (AI) pomáhá odhalit i ty hrozby, které běžně zůstanou bez povšimnutí. A díky kombinaci automatizovaných a lidských schopností reakce jde nad rámec pouhého upozorňování na hrozby pro zajištění rychlé nápravy. Díky efektivnímu vyhledávání hrozeb, správě zranitelnosti, monitorování darknetu a podpoře dodržování předpisů umožňuje toto řešení zvýšit laťku kybernetické bezpečnosti jak v malých, tak ve středně velkých organizacích. 

Přináší poskytovatelům MSP efektivní zastřešení kybernetické bezpečnosti pro organizace ve veřejném i soukromém sektoru, tam kde se často potýkají s problémy nalézt a financovat týmy a technologie nezbytné pro pokročilou obranu.

MMF24

Vzhledem k pokračujícímu celosvětovému nedostatku kvalifikovaných odborníků v oblasti kybernetické bezpečnosti se očekává, že poptávka po MDR letos poroste, což vytvoří významnou příležitost pro MSP. Nedávná zpráva společnosti Canalys uvádí, že příležitosti v oblasti služeb kybernetické bezpečnosti budou větší než prodej technologií kybernetické bezpečnosti, přičemž se předpokládá, že nejrychleji rostoucí oblasti budou MSSP a integrační služby.

Zdroj: Zebra systems

Čtěte dále

Enehano: ChatGPT si vyzkoušela už více než třetina Čechů, pomáhá jim i v práci
Enehano: ChatGPT si vyzkoušela už více než třetina Čechů, pomáhá jim i v práci
IDC: Prognóza se zlepšuje, trh chytrých telefonů letos vyroste o 6 %
IDC: Prognóza se zlepšuje, trh chytrých telefonů letos vyroste o 6 %
Kulatý stůl o distribuci: Mezigenerační předěl v IT (2. díl)
Kulatý stůl o distribuci: Mezigenerační předěl v IT (2. díl)
Výhody a možnosti efektivního řízení projektů s Trello
Výhody a možnosti efektivního řízení projektů s Trello
Zuzana Švecová jmenována novou generální ředitelkou Cisco ČR
Zuzana Švecová jmenována novou generální ředitelkou Cisco ČR
Electro World se od 1. 9. mění na Datart
Electro World se od 1. 9. mění na Datart