Hlavní navigace

Lexmark: nové inkoustové tiskárny

15. 9. 2009
Doba čtení: 5 minut

Sdílet

 Autor:
Lexmark uvádí multifunkční zařízení připojitelná k webu a vybavená dotykovou obrazovkou,určená malým a středním podnikům. Jedná se o první zařízení svého druhu na světě.

Autorizovaní distributoři pro ČR: ABC Data, AT Computers, SWS, Tech Data Distribution
Autorizovaní distríbutoři pro SR: eD system Slovakia, Asbis SK

Společnost Lexmark dnes představila kompletní řadu inkoustových multifunkčních tiskáren (AIO) pro rok 2009. Ta zahrnuje osm nových zařízení neobyčejně vhodných především pro domácí kancelář nebo malou či střední firmu.

Součástí nové řady jsou také tři modely s připojením k internetu a dotykovou obrazovkou Lexmark myTouch s úhlopříčkou 4,3 palce. Lexmark myTouch s technologií SmartSolutions je uživatelské rozhraní zcela nového typu obsahující názorné grafické ikony pro přístup k základním funkcím a kontextovou navigaci pro maximální uživatelský komfort.

Pod názvem SmartSolutions uvádí Lexmark svá úspěšná workflow řešení pro malé a střední firmy za velmi výhodné ceny. Díky těmto řešením ušetří zákazníci čas i peníze a dosáhnou vyšší efektivity. Technologie SmartSolutions byla rovněž vyvinuta tak, aby umožňovala využití uživatelských aplikací od nezávislých vývojářů.

Všechny produkty nové řady jsou založeny na patentované tiskové technologii Vizix se samostatnými inkoustovými kazetami, která nabízí vysokou rychlost i kvalitu tisku. Z nové nabídky si mohou zákazníci snadno vybrat model, který bude nejlépe odpovídat jejich potřebám a finančním možnostem, aniž by museli slevovat ze svých nároků na kvalitu. Systém Vizix umožňuje uživatelům měnit pouze ty inkoustové kazety, které je vyměnit potřeba. Zákazníci si také mohou pro všechny modely vybrat velkokapacitní černé i barevné kazety.

Všechny modely nové řady poskytují stejnou rychlost a kvalitu tisku a jsou vybaveny bezdrátovým síťovým rozhraním. Liší se však od sebe nabídkou rozšiřujících funkcí, takže uživatelé si mohou opravdu vybrat tiskárnu podle svých potřeb. Zde je příklad některých funkcí a vlastností:

Bezdrátové rozhraní - Lexmark je první výrobce multifunkčních tiskových zařízení, který vybavil bezdrátovým rozhraním všechny modely nové řady tiskáren. Některé modely jsou však vybaveny rozšířeným bezdrátovým rozhraním Wireless-N (např. tiskárny Platinum, Prestige, Prevail a Interact), které je spolehlivější, má větší rozsah a umožňuje rychlejší přenosy dat2.

Eco Mode - Nový úsporný režim Eco Mode umožňuje uživatelům šetřit čas a energii prostřednictvím jediného stisknutí tlačítka. Eco Mode automatizuje oboustranný tisk, faxování a kopírování, čímž umožňuje podnikům snadno snížit spotřebu papíru o 50 %.

Skenování vizitek - Nové inteligentní řešení Lexmark pro skenování vizitek automaticky vkládá kontaktní informace do běžně používaných aplikací pro správu kontaktů. Tato funkce významně šetří čas a zlepšuje organizaci práce.

25 haléřů na stranu - Multifunkční tiskárny nové řady Lexmark nabízejí nejnižší tiskové náklady na stránku při černobílém tisku v odvětví3. Malé a střední firmy stále tisknou převážnou část dokumentů pouze černobíle. Proto jsme se na tuto oblast zaměřili a nyní jim nabízíme velkokapacitní černou inkoustovou kazetu, díky které je možný tisk černobílé stránky již za 25 haléřů.

Řada Lexmark Professional - 5letá záruka, nejdelší v odvětví

Platinum - Lexmark Pro905 - zařízení „4-v-1", nejvyšší model řady s bezdrátovým rozhraním, dotykovou LCD obrazovkou s úhlopříčkou 4,3 palce, připojením k internetu, SmartSolutions, dvěma zásobníky papíru, automatickým podavačem dokumentů, úsporným režimem Eco Mode ovládaným tlačítkem, integrovanou funkci pro skenování vizitek4 a nejnižšími náklady na černobílý tisk ve své třídě.

Prestige - Lexmark Pro805 - zařízení „3-v-1" s bezdrátovým rozhraním, dotykovou obrazovkou se SmartSolutions a nejnižšími náklady na černobílý tisk ve své třídě3.

Prevail - Lexmark Pro705 - zařízení „4-v-1" s bezdrátovým rozhraním a rozšířenými síťovými funkcemi.

Prospect - Lexmark Pro205 - zařízení „4-v-1" s bezdrátovým rozhraním a integrovaným skenerem vizitek.

Běžná koncová cena Lexmark Pro205 je 3 256 Kč bez DPH
Běžná koncová cena Lexmark Pro705 je 3 793 Kč bez DPH
Běžná koncová cena Lexmark Pro805 je 5 755 Kč bez DPH
Běžná koncová cena Lexmark Pro905 je 7 716 Kč bez DPH

Řada Lexmark Home Office - 3letá záruka

Interact - Lexmark S605 - zařízení „4-v-1" s bezdrátovým rozhraním a dotykovou obrazovkou se SmartSolutions.

Intuition - Lexmark S505 - zařízení „3-v-1" s bezdrátovým rozhraním, oboustranným tiskem a barevným LCD displejem.

CS24

Interpret - Lexmark S405 - kompaktní zařízení „4-v-1" s bezdrátovým rozhraním pro zajištění vysoké produktivity v kanceláři. Impact - Lexmark S305 - kompaktní zařízení „3-v-1" s bezdrátovým rozhraním pro běžné každodenní použití.

Běžná koncová cena Lexmark S305 je 1 883 Kč bez DPH
Běžná koncová cena Lexmark S405 je 2 472 Kč bez DPH
Běžná koncová cena Lexmark S505 je 2 864 Kč bez DPH
Běžná koncová cena Lexmark S605 je 3 793 Kč bez DPH

Čtěte dále

Lucie Jahnová je novou ředitelkou týmu kybernetické bezpečnosti v Seyforu
Lucie Jahnová je novou ředitelkou týmu kybernetické bezpečnosti v Seyforu
Software602: Třetina českých firem téměř vůbec nedigitalizuje
Software602: Třetina českých firem téměř vůbec nedigitalizuje
Příběh české pobočky EET Group: Od prodeje repasovaných počítačů přes tiskárny až k celoevropskému distributorovi
Příběh české pobočky EET Group: Od prodeje repasovaných počítačů přes tiskárny až k celoevropskému distributorovi
CyberPower s novým servisním partnerem
CyberPower s novým servisním partnerem
Salesforce a Google Cloud společně poskytují autonomní agenty s AI
Salesforce a Google Cloud společně poskytují autonomní agenty s AI
Pozvánka na Synology Experience Day 2024
Pozvánka na Synology Experience Day 2024