Hlavní navigace

HP uvádí nové modely počítačů HP Pro určené malým a středním firmám

15. 9. 2015
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor: HP
Novinky zahrnují klasické desktopy, notebooky i zařízení typu all-in-one. Podnikům nabídnou vestavěné bezpečnostní funkce, odolný design a řadu konfigurovatelných parametrů.
  • Výrobce: Hewlett-Packard
  • Distributoři ČR: AT Computers, eD´ system Czech, SWS
  • Distributoři SR: ASBIS SK, AT Computers SK, eD´ system Slovakia
  • Cena: podle modelu
  • Více informací: www.hp.com/go/pro

Společnost HP představila nové stolní počítače, notebooky a all-in-one počítače řady HP Pro. Novinky cílí především na malé a střední podniky, kterým mají nabídnout cenově dostupnou technologii v novém designu inspirovaném spotřebitelskými produkty.

Zařízení prošla procesem HP Total Test, který zahrnuje více než 120 000 hodin testování, aby se zajistilo, zda modely obstojí v zátěži pracovního a domácího použití.

Počítače řady HP Pro obsahují vestavěné bezpečnostní funkce s možností správy, které mají podnikům zajistit pocit klidu při ochraně kritických firemních dat a zařízení.

HP BIOSphere nabízí ochranu firmwaru zařízení na úrovni BIOSu během startu systému a aktualizací BIOSu. HP Client Security poskytuje vícefaktorové ověření a šifrování pevného disku k uchování citlivých dat v bezpečí. Všechna zařízení jsou k dispozici s Windows 10.

Nová zařízení v řadě HP Pro zahrnují tyto počítače:

Řada notebooků HP ProBook 400 G3 má nabídnout mobilnější styl práce díky novému tenkému, lehkému a odolnému designu s úhlopříčkami velikostí 13”, 14”, 15” a 17” a vestavěným bezpečnostním funkcím jako je HP BIOSphere, TPM nebo volitelná čtečka otisků prstů.

Model HP ProBook 440 G3 (na fotografii) je nyní až o 17 % tenčí a o 12 % lehčí než předchozí generace. Řada HP ProBook 400 obsahuje 6. generaci procesorů Intel Core nebo nejnovější APU AMD řady A 6. generace. Dále nabízí hliníkem vyztuženou plochu s klávesnicí HP Premium Keyboard odolnou proti polití. Notebooky nabídnou řadu konfigurovatelných funkcí. Volitelně je k dispozici FHD displej, dotykový displej a baterie s dlouhou životností.

Nový all-in-one HP ProOne 400 G2 AiO (na fotografii) nabízí jako první z profesionálních počítačů All-in-One od HP barevné zadní kryty, vestavěný systém na uspořádání kabelů a množství nových možností umístění díky nastavitelnému a ohebnému podstavci, který lze naklopit až do zcela vodorovné polohy. Spolupráci pomáhá nástroj HP Noise Reduction Software, integrovaná webkamera 1MP HD Webcam a volitelný kapacitní desetibodový dotykový panel bez ohraničení.

Řada HP ProDesk 400 přichází v široké škále velikostí včetně provedení ultra-small form factor, small form factor nebo microtower.

Model HP ProDesk 400 G2 Desktop Mini nabízí kompletní ekosystém připojení, fyzického zabezpečení a umístění zařízení. Stolní počítač se vejde pod stůl nebo za monitor a obsahuje nový standardní sériový port, VGA a DisplayPort a také paměť DDR4.

Platforma HP ProDesk 400 G3 Microtower (na fotografii) pak nabízí nejvyšší výkon, rozšiřitelnost a kvalitu ze všech stolních řešení pro malé a střední firmy od HP.

MMF24

Dostupnost a cena

  • Řada HP ProBook 400 by měla být dostupná v říjnu s cenami od 10 892 Kč.

  • Řada HP ProDesk 400 by měla být dostupná v listopadu s cenami od
    11 172 Kč .

  • Počítač HP ProDesk 400 Small Form Factor by měl být dostupný počátkem roku 2016 s cenou od 10 892 Kč.

  • Počítač HP ProOne 400 AiO by měl být dostupný v listopadu s cenou od 12 852 Kč.

Zdroj: HP

Čtěte dále

Gartner: 75 % podniků bude do roku 2028 prioritizovat zálohování aplikací SaaS
Gartner: 75 % podniků bude do roku 2028 prioritizovat zálohování aplikací SaaS
Lucie Jahnová je novou ředitelkou týmu kybernetické bezpečnosti v Seyforu
Lucie Jahnová je novou ředitelkou týmu kybernetické bezpečnosti v Seyforu
Salesforce a Google Cloud společně poskytují autonomní agenty s AI
Salesforce a Google Cloud společně poskytují autonomní agenty s AI
Slack: Pět typů lidí, kteří definují budoucnost práce s umělou inteligencí
Slack: Pět typů lidí, kteří definují budoucnost práce s umělou inteligencí
TD Synnex je oficiálním partnerem pro školení Amazon Web Services
TD Synnex je oficiálním partnerem pro školení Amazon Web Services
Software602: Třetina českých firem téměř vůbec nedigitalizuje
Software602: Třetina českých firem téměř vůbec nedigitalizuje