Hlavní navigace

HP: síťové produkty ESSN

17. 10. 2009
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor:
Mezi novinky patří např. řada přepínačů HP ProCurve 6120, která je konstruována pro špičkovou infrastrukturu HP BladeSystem, rozšíření portfolia ethernetových přepínačů HP ProCurve 8200 a 5400 nebo služba upgradu firmwaru pro HP Virtual Connect.

Autorizovaní distributoři pro ČR: AT Computers, DNS, eD system Czech, Servodata, Tech Data Distribution
Autorizovaní distributoři pro SR: Asbis SK, Avnet Slovakia, eD system Slovakia, Tech Data Distribution SK

Jako další rozšíření praktických přínosů a možností řešení HP BladeSystem nabízí HP dva nové standardizované blade přepínače ProCurve, které zvyšují kvalitu poskytovaných služeb, šetří náklady a snižují rizika v datovém centru.

  • Pro snížení komplikovanosti a zajištění ochrany investic byl 10Gb přepínač HP ProCurve 6120XG Blade Switch zkonstruován tak, aby splnil požadavky virtuálních počítačů a vysoce výkonných aplikací. V kombinaci s nástrojem HP ProCurve Data Center Connection Manager poskytuje automatickou správu a přidělování síťových připojení. Při vývoji zařízení HP ProCurve 6120XG Blade Switch se počítalo i s nově vznikajícími síťovými standardy, a proto tento přepínač podporuje technologii Converged Enhanced Ethernet (CEE), která v budoucnosti umožní integraci ethernetových a Fibre Channel sítí.
  • Pro zjednodušení přechodu z 1 Gb na 10 Gb nový HP ProCurve 6120G/XG Blade Switch hladce integruje rozmanitá starší síťová zařízení v datovém centru. To umožňuje zákazníkům maximalizovat návratnost investic do stávajících prostředí.

Pro řešení kritických nároků na přístup v místních sítích, středně velkých sítích a sítích datových center rozšířilo HP možnosti konektivity a konstrukční varianty přepínačů ProCurve řad 8200 a 5400. Zákazníci využívající řešení jednotné komunikace a kamerového dohledu mohou pomocí vysokokapacitního napájení po ethernetu (PoE+) snížit náklady a spotřebu energie. Nové produkty rozšiřují pojetí jednotné sítě HP ProCurve tím, že využívají společnou architekturu, zabezpečení a řídící nástroje.

Nové přepínače nabízejí zákazníkům cenově dostupnější řešení sítě než konkurenční řešení a vztahuje se na ně záruka ProCurve po celou dobu životnosti.

Ve snaze snížit komplikovanost sítí, omezit náklady na připojení a nabídnout flexibilitu pro nasazení technologické infrastruktury datového centra zdokonalilo HP své inovativní portfolio Virtual Connect. HP Virtual Connect se servery HP BladeSystem snižuje pořizovací náklady až o 66 %. Mezi jeho přínosy patří:

  • Dvojnásobná šířka přenosového pásma Fibre Channel s nižšími náklady na 8Gb port oproti produktům s 20portovým modulem HP Virtual Connect 8 Gb Fibre Channel. Toto řešení se ideálně hodí pro virtualizaci a vysoce výkonné aplikace.
  • Zvýšená flexibilita sítě díky nové aktualizaci firmwaru Virtual Connect s technologií Virtual Connect Flex-10. Ta umožňuje uživatelům dynamicky měnit síťová připojení a upravovat přenosové pásmo bez restartování serveru. Nabízí také rozšířenou podporu až pro 128 virtuálních sítí LAN (VLAN), což usnadňuje poskytování infrastruktury jako technické služby, a zdokonalené funkce diagnostiky sítě pro zjednodušení správy.

Obchodní partneři HP mohou nyní nabídnout zákazníkům rozšířené portfolio síťových produktů a využít rozsáhlou instalovanou základnu více než 1,5 miliónu blade serverů k vyhledávání nových obchodních příležitostí pro zařízení HP ProCurve.

CS24

Společnost HP zároveň oznámila vylepšení svého modelu HP Adaptive Infrastructure Maturity Model (AIMM) pro koncové uživatele i obchodní partnery. Jeho nové nástroje pomohou zákazníkům zvýšit návratnost investice pomocí informací potřebných pro informovaná rozhodnutí o nákupu a provozu.

Koncové ceny jsou stanoveny na základě konkrétního řešení a konfigurace.

Čtěte dále

Salesforce a Google Cloud společně poskytují autonomní agenty s AI
Salesforce a Google Cloud společně poskytují autonomní agenty s AI
Pozvánka na Synology Experience Day 2024
Pozvánka na Synology Experience Day 2024
Software602: Třetina českých firem téměř vůbec nedigitalizuje
Software602: Třetina českých firem téměř vůbec nedigitalizuje
Příběh české pobočky EET Group: Od prodeje repasovaných počítačů přes tiskárny až k celoevropskému distributorovi
Příběh české pobočky EET Group: Od prodeje repasovaných počítačů přes tiskárny až k celoevropskému distributorovi
Lucie Jahnová je novou ředitelkou týmu kybernetické bezpečnosti v Seyforu
Lucie Jahnová je novou ředitelkou týmu kybernetické bezpečnosti v Seyforu
CyberPower s novým servisním partnerem
CyberPower s novým servisním partnerem