Hlavní navigace

HP: nové řady tiskáren Officejet

13. 10. 2010
Doba čtení: 4 minuty

Sdílet

 Autor:
HP oznámilo novinky ve svém portfoliu tiskáren HP Officejet a uvedlo první tiskárny pro malé podniky s připojením na internet – včetně první širokoformátové tiskárny typu all-in-one s webovou konektivitou na světě.
  • Výrobce: HP
  • Distributoři ČR: ABC Data, AT Computers, eD system Czech, Tech Data Distribution
  • Distributoři SR: Asbis SK, AT Computers SK, eD system Slovakia, Tech Data Distribution SK
  • Více informací: http://www8.hp.com/cz/cs/home.html

Technologie HP ePrint, kterou nové tiskárny využívají, umožňuje uživatelům pohodlný tisk z jakéhokoliv mobilního zařízení a z libovolného místa. Zákazníci společnosti HP mohou také poprvé tisknout obsah webových stránek, jako například šablony či uložené dokumenty, bez použití počítače jen pomocí tiskových aplikací HP přímo na tiskárně.

Nové řady tiskáren HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One a HP Officejet 7500A Wide Format e-All-in-One jsou určeny pro podniky, které potřebují kabelové i bezdrátové univerzální řešení poskytující vysokou kvalitu tisku a úsporu nákladů. Například řada HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One nabízí padesátiprocentní úsporu nákladů na stránku v porovnání s laserovými tiskárnami.

Technologie HP ePrint přiděluje každé tiskárně e-mailovou adresu, která umožňuje snadný tisk dokumentů v kanceláři, pokud je uživatel v terénu. Zároveň usnadňuje tisk dokumentů zákazníkům a kolegům, kteří jsou v kanceláři na návštěvě – bez nutnosti instalace ovladačů a softwaru.

Řada HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One umožňuje malým a středním podnikům barevný tisk marketingových materiálů a jiných obchodních dokumentů v profesionální kvalitě s až padesátiprocentní úsporou nákladů v porovnání s laserovými tiskárnami. Prostřednictvím integrovaného kabelového i bezdrátového připojení k síti může tyto tiskárny sdílet více počítačů. Originální inkousty HP Officejet a papíry ColorLok vhodné pro tiskárny řady HP Officejet Pro 8000 a 8500 All-in-One navíc zaručují působivý tisk s jasnějšími barvami, výraznější černou a vyšší odolností vůči vodě.

Tiskárny řady HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One jsou kompatibilní se sadou HP 940XL Officejet Value Pack, která firemním uživatelům umožňuje další úspory nákladů spojených s tiskem dokumentů. Tato nová sada obsahuje 100 listů papíru HP Professional Inkjet 180 glossy a tři barevné inkoustové kazety HP 940XL Officejet (azurová, magenta, žlutá). Sada dále obsahuje CD HP Business Marketing Design se širokou nabídkou marketingových šablon a radami pro tvorbu designu. Tato nabídka umožňuje majitelům domácích kanceláří a malých firem využívat komplexní sadu produktů k tvorbě letáků a propagačních materiálů profesionální kvality.

Podnikům, které požadují kabelové i bezdrátové univerzální řešení, umožňující tisk obchodních materiálů o rozměrech 8 x 13 cm až 33 x 48 cm (formát papíru A3+), nabízí společnost HP tiskárnu HP Officejet 7500A Wide Format e-All-in-One – první širokoformátovou tiskárnu typu all-in-one s připojením na internet na světě, která nabízí ve třídě širokoformátových inkoustových tiskáren all-in-one nejnižší tiskové náklady na stránku.

Kromě možnosti faxování, kopírování a skenování tato tiskárna vyniká rychlostí srovnatelnou s laserovým tiskem – až 10 str./min černobíle a 7 str./min barevně a nabízí zásobník na 150 archů papíru, automatický podavač na 35 stránek papíru (simplex), port USB, zdířky na paměťové karty, 6cm dotykový displej a řešení CopySmart.

Tiskárny řady HP Officejet Pro 7500A Wide Format e-All-in-One jsou kompatibilní se sadou HP 920XL Officejet Value Pack, která firemním uživatelům umožňuje další úspory nákladů spojených s tiskem dokumentů. Tato nová sada obsahuje 50 listů papíru HP Professional Inkjet 180 matte a tři barevné inkoustové kazety HP 920XL Officejet (azurová, magenta, žlutá). Sada dále obsahuje CD HP Business Marketing Design se širokou nabídkou marketingových šablon a radami pro tvorbu designu. Tato nabídka umožňuje majitelům domácích kanceláří a malých firem využívat komplexní sadu produktů k tvorbě letáků a propagačních materiálů profesionální kvality.

CS24

Doporučené koncové ceny:

  • HP Officejet 7500A - 299 EUR s DPH,
  • HP Officejet Pro 8500A Plus e-All-in-One - 349 EUR s DPH,

  • HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One - 269 EUR s DPH.

Čtěte dále

TD Synnex je oficiálním partnerem pro školení Amazon Web Services
TD Synnex je oficiálním partnerem pro školení Amazon Web Services
Salesforce a Google Cloud společně poskytují autonomní agenty s AI
Salesforce a Google Cloud společně poskytují autonomní agenty s AI
Slack: Pět typů lidí, kteří definují budoucnost práce s umělou inteligencí
Slack: Pět typů lidí, kteří definují budoucnost práce s umělou inteligencí
Lucie Jahnová je novou ředitelkou týmu kybernetické bezpečnosti v Seyforu
Lucie Jahnová je novou ředitelkou týmu kybernetické bezpečnosti v Seyforu
Gartner: 75 % podniků bude do roku 2028 prioritizovat zálohování aplikací SaaS
Gartner: 75 % podniků bude do roku 2028 prioritizovat zálohování aplikací SaaS
Software602: Třetina českých firem téměř vůbec nedigitalizuje
Software602: Třetina českých firem téměř vůbec nedigitalizuje