Hlavní navigace

Eset představuje komplexní ochranu pro domácnosti

27. 11. 2023
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Eset Home Security Autor: Eset
Společnost Eset sjednotila svá rozšířená řešení uvedením tří nových úrovní kyberbezpečnostní ochrany pro domácnosti: Eset Home Security Essential, Eset Home Security Premium a Security Ultimate.

Společnost Eset vylepšila platformu Eset Home do kompletního portálu pro správu zabezpečení s inovovaným uživatelským prostředím. Správa zařízení, online nákupy, aktivace a obnovení předplatného, stahování nebo aktualizace bezpečnostních řešení a zapnutí funkcí, jako je VPN, správce hesel Password Manager a další jsou nyní samozřejmostí.

Spolu s novou podobou platformy Eset Home jsou představeny tři nové úrovně předplatného bezpečnostního řešení Eset Home Security, a to Essential, Premium a Ultimate. Předplatné Eset Home Security je dostupné pro Windows, macOS, Android a iOS.

Eset Home Security Essential je základní úroveň předplatného včetně vylepšeného zabezpečení zařízení uživatelů a vícevrstvé ochrany v reálném čase. Jsou tu nástroje, rozšiřující možnosti uživatele chránit se před hrozbami, třeba Zabezpečené bankovnictví a prohlížení webu, určená k ochraně dat uživatelů, nebo Strážce sítě, diagnostický nástroj informující o zabezpečení routeru a zobrazení k síti připojených zařízení. Novinkou je Ochrana soukromí a zabezpečení v prohlížeči. Nástroj Vyčištění prohlížeče lze použít ke smazání historie, souborů cookies atd.

Střední úroveň, Eset Home Security Premium, je rozšířena o další funkce, například Správce hesel Password Manager, jež chrání a ukládá hesla a osobní údaje. Součástí je i funkce pro ukládání osobních údajů (identit) pro úsporu času uživatelů při vyplňování formulářů na webech. Šifrování dat zajišťuje soukromí a zabezpečení šifrováním souborů a vyměnitelných médií, a zabraňuje krádeži dat v případě ztráty USB nebo notebooku či zajišťuje zabezpečenou spolupráci a sdílení dat. Eset LiveGuard je cloudová ochrana pro zmírnění dopadu dosud nerozpoznaných hrozeb.

Eset Home Security Ultimate je nejpokročilejší úroveň typu „vše v jednom“, jež přináší zcela novou funkci VPN. Doplňuje ji rozšíření do prohlížeče Ochrana soukromí a zabezpečení v prohlížeči pro zajištění bezpečného prohlížení webových stránek. Vyčištění metadat je odstraní při nahrávání obrázků do prohlížečů ve Windows. Přehled oprávnění webových stránek umožňuje kontrolovat a měnit oprávnění udělená webovým stránkám.

MMF24

VPN nabízí důvěrné prohlížení internetu vytvořením soukromého síťového připojení, zaručující ochranu ve veřejných Wi-Fi sítích. Šifruje online aktivity uživatelů a umožňuje neomezený přístup k obsahu s geografickým omezením, včetně neomezeného a soukromého přístupu k webovým stránkám ve více než 60 zemích světa. Tak mohou uživatelé na cestách bezpečně přistupovat k televizním pořadům a filmům z domovské země nebo využívat své oblíbené streamovací služby z různých částí světa.

Zdroj: Eset

Čtěte dále

Electro World se od 1. 9. mění na Datart
Electro World se od 1. 9. mění na Datart
Kulatý stůl o distribuci: Mezigenerační předěl v IT (2. díl)
Kulatý stůl o distribuci: Mezigenerační předěl v IT (2. díl)
Zuzana Švecová jmenována novou generální ředitelkou Cisco ČR
Zuzana Švecová jmenována novou generální ředitelkou Cisco ČR
Výhody a možnosti efektivního řízení projektů s Trello
Výhody a možnosti efektivního řízení projektů s Trello
Enehano: ChatGPT si vyzkoušela už více než třetina Čechů, pomáhá jim i v práci
Enehano: ChatGPT si vyzkoušela už více než třetina Čechů, pomáhá jim i v práci
IDC: Prognóza se zlepšuje, trh chytrých telefonů letos vyroste o 6 %
IDC: Prognóza se zlepšuje, trh chytrých telefonů letos vyroste o 6 %