Hlavní navigace

EMC rozšiřuje partnerský program Velocity

17. 11. 2010
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

EMC, dodavatel produktů, služeb a řešení pro ukládání a správu informací, rozšiřuje partnerský program o nové specializace a úrovně struktury partnerů. Jak vám pomohou se odlišit na trhu a usnadní přístup k portfoliu výrobce?

EMC mění partnerský program VelocitySpolečnost EMC oznámila změny partnerského programu Velocity, které zahrnují jednodušší vstup do programu, školení, přístup k portfoliu produktů a řešení EMC pro informační infrastrukturu a nové specializace.

V lednu budou do programu Velocity integrovány deduplikační úložné systémy EMC Data Domain a od 1. července 2011 budou jeho součástí také řešení divize RSA pro zabezpečení informací. Partneři tak získají přístup k celému portfoliu produktů pro ukládání, zálohování a obnovu dat, archivaci, zabezpečení a správu informací. Výrobce také plánuje zjednodušení správy vztahů, generování informací o potenciálních zákaznících, registrace obchodních příležitostí, získávání odměn a příležitostí pro poskytování služeb.

Programy školení a certifikací pokrývají čtyři nové základní specializace: Konsolidace, Pokročilá konsolidace, Zálohování a obnovaSpráva informací a archivace.

Úrovně partnerského programu

  • Základní úroveň Affiliate je určena pro malé a střední firmy a usnadňuje partnerům přístup k produktům a řešením. Pomocí modulů online školení si partneři mohou osvojit potřebné znalosti, aby mohli začít využívat souvisejících výhod a odměn.
  • Partneři na úrovni Affiliate Elite mohou nabízet služby s přidanou hodnotou založené na technologiích EMC pod svou vlastní značkou.
  • Úrovně Premier a Signature budou nyní přímo spojeny s novými specializacemi programu Velocity.
  • Úroveň Premier nabízí dodatečné obchodní výhody pro partnery, kteří získali jednu specializaci programu Velocity.
  • Partneři na úrovni Signature a Signature Solution Center jsou certifikování k poradenství v oblasti privátního cloudu.

Proč být partnerem

Školení a certifikace EMC Proven Professional umožňuje všem partnerům poskytovat služby od instalace a implementace až po technickou podporu, a tím získat příležitost ke zvýšení marže.

Všichni partneři, kteří dosáhnou specializace v programu Velocity, získávají certifikaci, přístup k metodologiím a nástrojům služeb a schopnosti pro vyhodnocení, návrh, integraci a nasazení základních technologií, na kterých je postaven cloud computing.

Jak se přihlásit

Podmínkou pro základní úroveň členství je minimální roční obrat 30 000 dolarů v České i Slovenské republice.

KL24

Do programu se můžete přihlásit prostřednictvím distributorů Avnet v České republice a Asbis SK na Slovensku. Další možností je online registrace přes centrální portál EMC, kde naleznete také podrobné informace o partnerském programu Velocity.

Zdroj: EMC, ChannelWorld

Čtěte dále

&Meetings: Pracovníky trápí problémy s nekompatibilním vybavením v zasedačkách
&Meetings: Pracovníky trápí problémy s nekompatibilním vybavením v zasedačkách
Anketa ChannelWorldu o monitorech
Anketa ChannelWorldu o monitorech
Sophos: Ransomwarem byly zasaženy dvě třetiny zdravotnických organizací
Sophos: Ransomwarem byly zasaženy dvě třetiny zdravotnických organizací
Pronikněte do světa investic s podporou spolehlivého partnera
Pronikněte do světa investic s podporou spolehlivého partnera
HP ukázalo nové laptopy s podporou AI
HP ukázalo nové laptopy s podporou AI
Reportáž: Pohled do vesmírné budoucnosti na eD World 2024
Reportáž: Pohled do vesmírné budoucnosti na eD World 2024