Hlavní navigace

Dell Technologies představuje nové monitory řad P a S

3. 4. 2024
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Dell P2425HE Autor: Dell Technologies
Monitory řady P jsou určené profesionálům ve firmách, kteří chtějí maximalizovat produktivitu práce, zatímco monitory řady S jsou určené pro rodiny, studenty a běžné spotřebitele, kteří hledají zábavu a pohodlí.
  • Výrobce: Dell Technologies
  • Distributoři ČR: 100Mega Distribution, AT Computers, SWS, TD Synnex
  • Distributoři SR: ASBIS SK, eD system, WESTech
  • Cena: bude zveřejněna při uvedení zařízení na trh
  • Více informací: https://axicom.egnyte.com/fl/1oCFQkv3KM

 Monitory Dell 27 / 24 s rozbočovačem USB-C (P2725HE / P2425HE / P2425E) jsou ideální pro pracující profesionály, kteří touží po celodenním komfortu a snadné konektivitě. Jsou vhodné pro práci s tabulkami, analytickými nástroji nebo digitálním obsahem.

Jejich přednostmi jsou:

• Vyšší produktivita: Obrazovka s ultratenkým rámečkem s obnovovací frekvencí zvýšenou na 100 Hz, rozlišením FHD/WUXGA (1920 × 1200 pixelů) a technologií IPS přináší špičkový obraz s konzistentními barvami s plynulými přechody.

• Pohodí pro oči: Monitory získaly certifikaci TUV Rheinland za komfort pro oči. Toho dosahují pomocí vylepšené funkce ComfortView Plus, která omezuje množství škodlivého modrého světla na 35 % nebo méně, a tím pomáhá snížit únavu zraku. Obraz je živý, bez blikání, s kontrastním poměrem 1500:1 a 99% pokrytím barev sRGB.

• Široké možnosti připojení: Díky konektorům RJ45 pro kabelové připojení k místní síti a řešení USB-C s jediným kabelem (napájení až 90 W) promění uživatel svůj monitor v přehledně uspořádané centrum produktivity. Množství portů umožňuje snadné připojení k různým zařízením. Jeden port USB-A prošel upgradem na USB-C pro snadnější připojení periferií a rychlé nabíjení.

• Praktičnost: Externí zařízení lze snadno a rychle připojit prostřednictvím přístupných portů na spodním panelu. Ozvučení lze přidat pomocí doplňkového reproduktorového modulu typu soundbar (volitelný, prodává se samostatně). Výškově nastavitelný stojan s možností otáčení, náklonu do stran a naklápění vpřed a vzad umožňuje individuální přizpůsobení.

Na trh přichází také monitory Dell 27 / 24 / 22 (P2725H / P2425H / P2425 / P2225H) určené profesionálům, kteří se potřebují nerušeně a produktivně soustředit na pracovní úkoly. Tyto monitory nejsou dodávány s porty USB-C pro připojení dalších zařízení.

Hlavními vlastnostmi této řady jsou:

• Vizuální dokonalost s ohledem na zábavu: 27" QHD a FHD a 23,8" FHD IPS monitory získaly certifikaci TUV Rheinland za komfort pro oči díky vylepšené funkci ComfortView Plus, která omezuje množství škodlivého modrého světla na 35 % nebo méně, a tím pomáhá snížit únavu očí. Obraz s obnovovací frekvencí 100 Hz (variabilní obnovovací frekvence pouze u S2725DS) zajišťuje plynulejší pohyb a přechody, které ocení příležitostní hráči. Díky dvěma vestavěným portům HDMI lze volně přepínat mezi sledováním streamovaného obsahu a příležitostným hraním. To vše si uživatelé vychutnají v živých barvách s 99% pokrytím barevného prostoru sRGB a kontrastním poměrem 1500:1.

• Kvalitní zvuk: Dokonalejší zvukový zážitek svými schopnostmi zajistí dvojice integrovaných 5W reproduktorů. Lze si vybírat mezi pěti přednastavenými zvukovými profily a jedním vlastním.

• Nový moderní design: Moderní design s tenkými rámečky a jemným vzorem na zadní straně inspirovaným uhrabaným pískem v japonských zenových zahradách. Monitory jsou dodávány v popelavě bílé barvě. Pohodlí je zajištěno díky výškově nastavitelnému stojanu s možností otáčení, náklonu do stran a naklápění vpřed a vzad (pouze u modelů S2425HS/S2725HS/S2725DS).

• Přizpůsobitelnost pro větší komfort: Vylepšená správa kabelů umožňuje přehledné uspořádání celé sestavy. Prakticky umístěné primární připojení a sekundární porty pohodlně přístupné z boku nabízejí dostatek možností k propojení různých zařízení. K ovládání nabídky a nastavení monitoru slouží nový joystick a tlačítka na zadní straně.

MMF24

Když monitor není používán, šetří energii pomocí režimu PowerNap v nástroji Dell Display Manager, který monitor ztmaví nebo přepne do režimu spánku a sníží tak spotřebu elektřiny až o 14,8 %.

Zdroj: Dell Technologies

Čtěte dále

Enehano: ChatGPT si vyzkoušela už více než třetina Čechů, pomáhá jim i v práci
Enehano: ChatGPT si vyzkoušela už více než třetina Čechů, pomáhá jim i v práci
IDC: Prognóza se zlepšuje, trh chytrých telefonů letos vyroste o 6 %
IDC: Prognóza se zlepšuje, trh chytrých telefonů letos vyroste o 6 %
Kulatý stůl o distribuci: Mezigenerační předěl v IT (2. díl)
Kulatý stůl o distribuci: Mezigenerační předěl v IT (2. díl)
Výhody a možnosti efektivního řízení projektů s Trello
Výhody a možnosti efektivního řízení projektů s Trello
Zuzana Švecová jmenována novou generální ředitelkou Cisco ČR
Zuzana Švecová jmenována novou generální ředitelkou Cisco ČR
Electro World se od 1. 9. mění na Datart
Electro World se od 1. 9. mění na Datart