Hlavní navigace

Canon nabídne čtyři nové multifunkce řady imageRunner

28. 2. 2015
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor: Canon
Portfolio tiskáren od Canonu se v březnu 2015 rozroste o čtyři nové barevné multifunkce určené pro menší pracovní skupiny a kanceláře.
  • Výrobce: Canon
  • Distributoři ČR: BHC International, AT Computers, eD´ system Czech, SWS, Tech Data Distribution
  • Více informací: www.canon.cz

Společnost Canon rozšiřuje své portfolio tiskáren o čtyři kompaktní multifunkční zařízení formátu A4: imageRunner C1225, imageRunner C1225iF, imageRunner C1325iF a imageRunner C1335iF.

Tato nová zařízení podle výrobce nabízejí mnoho funkcí a představují cenově výhodné řešení pro firmy. Vedle funkcí barevného tisku, kopírování, skenování, faxování a odesílání dále nabízejí barevný displej s 8,9cm úhlopříčkou, přinášejí ovládání dotykem či gesty a také podporu Adobe PostScript 3.

 Zařízení řady imageRunner C1300 jsou navržena pro náročný provoz v menších pracovních skupinách a kancelářích s objemem tisku mezi 1 000 až 6 000 stránkami měsíčně.

Zařízení mohou být pod servisní smlouvou a podle Canonu nabízí výrazně nižší náklady na provoz i celkově nižší náklady na vlastnictví, než zařízení z předchozí řady imageRunner C1028.

 Multifunkční zařízení řady imageRunner C1225 je navrženo pro nižší měsíční objemy tisku, přibližně na úrovni 1 000 strana. V balení je navíc standardně obsažen i toner až na 12 měsíců barevného tisku.

Zařízení řady imageRunner C1225, C1225iF a C1325iF tisknou rychlostí až 25 stránek za minutu, zatímco imageRunner C1335iF zvládne vytisknut až 35 stránek za minutu.

Novinkou a unikátní vlastností nové řady zařízení Canon imageRunner je technologie V2 Vivid and Vibrant, která se podle Canonu stará o profesionálně vyhlížející barevné dokumenty.

Mobilní a zabezpečený tisk

Nové tiskárny jsou zároveň první modely řady imageRunner podporující standard Mopria pro tisk z mobilních zařízení a nabízející řadu možností připojení na podporu mobilní práce. Uživatelé mohou využívat technologii AirPrint, tisknout a skenovat s využitím USB flash disků či využít mobilní aplikace Canon.

S digitalizací dokumentů pomůže schopnost skenování přímo do široké nabídky umístění a formátů, včetně kompaktních PDF s možností vyhledávání v jejich obsahu.

Nová zařízení standardně obsahují funkce pro bezpečný tisk, iPSec, Department ID a autorizované odesílání. Pro vyšší zabezpečení naskenovaných dat byla rovněž přidána možnost šifrování obsahu vytvářených PDF dokumentů.

Tiskárny řady imageRunner C1300 také podporují přední platformu pro správu tisku a skenování uniFlow, zahrnující bezpečnostní funkce My Print Anywhere, stejně jako podporu pro čtečky čipových karet.

S novými modely přicházejí do řady imageRunner rozšířené možnosti správy, převzaté z platformy Canon imageRunner Advance. Tiskárny řady imageRunner C1300 umožňují vzdálenou konfiguraci a aktualizace firmwaru i vzdálenou kontrolu množství toneru a jeho objednávku, stejně jako vzdálenou diagnostiku a sběr dat z provozu zařízení.

 Nejnovější multifunkční tiskárny Canon mají certifikaci Energy Star a dosahují nízké úrovně spotřeby v režimu spánku, nižší než 1 watt (TEC).

Dostupnost

CS24

Zařízení imageRunner C1225iF, C1325iF a C1335iF budou dostupná v březnu 2015.

Zdroj: Canon

Čtěte dále

Gartner: 75 % podniků bude do roku 2028 prioritizovat zálohování aplikací SaaS
Gartner: 75 % podniků bude do roku 2028 prioritizovat zálohování aplikací SaaS
TD Synnex je oficiálním partnerem pro školení Amazon Web Services
TD Synnex je oficiálním partnerem pro školení Amazon Web Services
Slack: Pět typů lidí, kteří definují budoucnost práce s umělou inteligencí
Slack: Pět typů lidí, kteří definují budoucnost práce s umělou inteligencí
Software602: Třetina českých firem téměř vůbec nedigitalizuje
Software602: Třetina českých firem téměř vůbec nedigitalizuje
Reportáž: ChannelWorld Awards 2023 s vinohradskou pivní čepicí
Reportáž: ChannelWorld Awards 2023 s vinohradskou pivní čepicí
EET Group je distributorem ProAV techniky značky Atlona
EET Group je distributorem ProAV techniky značky Atlona