Hlavní navigace

BenQ: LED displeje řady V

27. 4. 2010
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor:
Nové modely s úhlopříčkami od 18,5´´ do 24´´ díky svým unikátním vlastnostem představují pro uživatele perfektní volbu LED monitoru.
  • Výrobce: BenQ
  • Distributoři ČR: 100Mega Distribution, ABC Data, AT Computers, ed system Czech, SWS
  • Distributoři SR: Agem SK, ed system Slovakia
  • Více informací: www.benq.cz

Nejlepší LED monitory široko daleko
Monitory BenQ řady V uspokojí všechny zákazníky bez rozdílu jejich životního stylu, rozpočtu nebo způsobu použití - zkrátka nezklamou za žádných okolností. Modely jsou rozděleny do třech kategorií podle velikosti:

  • 18.5”W - V920
  • 21.5”W - V2220 / V2220H
  • 24.0”W - V2420 / V2420H

Nově představené LED monitory řady V se vyznačují jasem 250 NIT a od konkurence se na první pohled odlišují svou výjimečnou tenkostí – 18.5’’ displej má tloušťku pouhých 14 mm, ostatní modely pak o pouhý jeden milimetr více. Nové modely zabodují také díky významné úspoře energie (energetická efektivita 44%) a dynamickému kontrastnímu poměru, který dosahuje bezkonkurenční hodnoty 10 000 000 : 1. Nezáleží na tom, zda s novými monitory budete chtít surfovat po internetu, pracovat či sledovat televizi – díky LED technologii v kombinaci s pokročilými technologiemi vám tyto displeje poskytnou vždy perfektně ostrý obraz s nulovými úniky světla, barevnou škálou zahrnující takřka nekonečný počet odstínů a neuvěřitelně věrným vykreslením bílé a černé. Monitory BenQ řady V díky čistému vyobrazení fontů, grafů a videa významně šetří vaše oči, které tak již nebudou trpět přílišnou únavou.

Díky pokročilé technologii Senseye Human Vision je obraz u displejů BenQ řady V výrazně barevnější, jasnější a zároveň i hlubší – a to dokonce i u těch nejtmavších scén. Nové displeje BenQ jsou na základě použití technologie Senseye 3 uživatelsky velmi příjemné – nabízí šest přednastavených režimů pro různé situace - Hra, Film, sRGB, Standard, Foto a Eco. “Šetřící” mód Eco je vhodný zejména pro tmavší nastavení, kdy displej šetří až 65.6% elektrické energie v porovnání s ostatními režimy, a to bez nežádoucího efektu snížení kvality obrazu. Nezávislá správa barev přidává další dimenzi do pokročilých možností práce s odstíny díky tomu, že není nutné přistupovat na kompromisní řešení, uživatel si může nastavit každou barvu přesně dle svého vkusu. Technologie Senseye dále zajišťuje, že se monitory přizpůsobují okolnímu prostředí a automaticky nastavují kontrast, intenzitu podsvícení a jas. Jednou z výhod LED displejů v porovnání s produkty založenými na technologii CCFL představuje jejich schopnost okamžitého zobrazení obsahu ihned po zapnutí. Všechny LED monitory BenQ řady V jsou opatřeny výstupy DVI a D-Sub. Modely s označením “H” pak navíc nabídnout HDMI 1.3 a výstup na sluchátka.

MMF24

Nové monitory BenQ řady V si uživatelé zkrátka zamilují. Jejich design byl oceněn prestižní cenou iF 2010 - díky svému perfektnímu vzhledu tak snadno zapadnou do jakéhokoli pracovního prostředí. Při jejich výrobě nebyla díky pokročilým výrobním procesům použita žádná rtuť a displeje se mohou chlubit několika certifikáty (EuP, RoHS a Enery Star 5.0), které jejich vysokou šetrnost k životnímu prostředí jednoznačně potvrzují.

Konocová prodejní cena produktů je následující: V920 – 2 790 Kč bez DPH, V2220/V2220H – 4 190/4 490 Kč bez DPH, V2420/V2420H – 4 790/5 190 Kč bez DPH.

Čtěte dále

Gartner: 75 % podniků bude do roku 2028 prioritizovat zálohování aplikací SaaS
Gartner: 75 % podniků bude do roku 2028 prioritizovat zálohování aplikací SaaS
Slack: Pět typů lidí, kteří definují budoucnost práce s umělou inteligencí
Slack: Pět typů lidí, kteří definují budoucnost práce s umělou inteligencí
Reportáž: ChannelWorld Awards 2023 s vinohradskou pivní čepicí
Reportáž: ChannelWorld Awards 2023 s vinohradskou pivní čepicí
EET Group je distributorem ProAV techniky značky Atlona
EET Group je distributorem ProAV techniky značky Atlona
Software602: Třetina českých firem téměř vůbec nedigitalizuje
Software602: Třetina českých firem téměř vůbec nedigitalizuje
TD Synnex je oficiálním partnerem pro školení Amazon Web Services
TD Synnex je oficiálním partnerem pro školení Amazon Web Services