Hlavní navigace

Autodesk: Design Suites 2012

4. 6. 2011
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor:
Široké spektrum softwarových nástrojů sestavených do oborově zaměřených sad odstraňuje dosavadní hranice a omezení, které mohly doposud limitovat uživatele jednotlivých aplikací při práci na komplexních projektech.
  • Výrobce: Autodesk
  • Distributoři ČR: Tech Data Distribution, Boneheadz
  • Distributoři SR: Tech Data Distribution, Boneheadz
  • Více informací: www.autodesk.cz

Společnost Autodesk představila portfolio sad aplikací Autodesk Design Suites 2012 pro navrhování, konstrukční práce a tvorbu v oblasti zábavního průmyslu. Oborově zaměřené sady aplikací pokrývají kompletní návrhové procesy – od počátečního koncepčního návrhu, přes vlastní návrh, konstrukci a simulaci modelu až po fotorealistickou vizualizaci vhodnou pro přípravu atraktivních prezentačních materiálů.

Nové sady aplikací se sestávají z produktů, které dokáží pokrýt celý pracovní proces tvorby finálního návrhu včetně fotorealistických výstupů určených pro prodejní a propagační účely. Možnosti jednotlivých softwarových aplikací a jejich vzájemná interoperabilita pomáhají zvýšit celkový pracovní výkon či kvalitu výstupů, které mohou mít velký vliv na úspěch v náročném konkurenčním prostředí. Zároveň sady umožňují jednotlivým profesím přesáhnout hranice svých oborů a získat tak nové možnosti v návaznosti na další oborové specialisty nebo získání nových zakázek.

CS24

Cena sady se pohybuje dle jejího zaměření v rozmezí od 30 % až 85 % celkového součtu doporučených cen jednotlivých aplikací obsažených v sadě.

Všechny sady jsou dodávány ve třech verzích lišících se skladbou obsažených produktů: Standard Edition, Premium Edition a Ultimate Edition.

Sady aplikací Autodesk Design Suites 2012 zahrnují:

  • Autodesk Design Suite 2012 spojuje výkon a flexibilitu aplikace AutoCAD s nástroji pro skicování, koncepční navrhování, prezentaci a vizualizaci. Základem sady Autodesk Design Suite je aplikace AutoCAD 2012, která byla doplněna o nové a rozšířené pracovní postupy pro koncepční navrhování, dokumentaci modelu a zachycování reality.
  • Autodesk Product Design Suite 2012 je nová sada aplikací pro tvorbu výrobků. Obsahuje aplikace Autodesk pro navrhování, vizualizace a simulace ve strojírenství včetně aplikace Autodesk Inventor 2012. Sada aplikací je plně podřízena konceptu digitálního prototypování.
  • Autodesk Factory Design Suite 2012 je řešení pro navrhování a optimalizaci výrobních linek, které pomáhá inženýrům při návrhu rozmístění strojů a výrobních linek v halách na základě digitálního modelu továrny. Nabízí funkčnost pro návrh výrobních hal v aplikacích AutoCAD Architecture 2012 a Autodesk Inventor 2012, vizualizační a analytické funkce aplikace Autodesk Navisworks a řešení Autodesk Vault pro podporu spolupráce. V sadě 2012 se nově objevuje AutoCAD Mechanical pro automatizaci CAD úloh ve strojírenství a 3ds Max Design a Showcase pro komunikaci a prezentaci projektů.
  • Autodesk Building Design Suite 2012 nabízí soubor nástrojů, který pomůže architektům, konstruktérům a plánovačům s řešením potřeb z hlediska pracovního postupu, od návrhu, vizualizace a simulace projektů až po tvorbu dokumentace a vlastní výstavbu. Sada Autodesk Building Design Suite obsahuje produkty Revit 2012, které nabízejí nové nástroje pro spolupráci a stavební modelování a plně podporují procesy postavené na informačním modelu budovy (BIM).
  • Autodesk Infrastructure Design Suite 2012 obsahuje aplikaci AutoCAD Civil 3D 2012, která pomáhá urychlit navrhování dopravní infrastruktury novými nástroji pro modelování silnic a přidává integrované funkce pro analýzu kanalizačních sítí plně využívající model aplikace Civil 3D.

Čtěte dále

Lucie Jahnová je novou ředitelkou týmu kybernetické bezpečnosti v Seyforu
Lucie Jahnová je novou ředitelkou týmu kybernetické bezpečnosti v Seyforu
TD Synnex je oficiálním partnerem pro školení Amazon Web Services
TD Synnex je oficiálním partnerem pro školení Amazon Web Services
Software602: Třetina českých firem téměř vůbec nedigitalizuje
Software602: Třetina českých firem téměř vůbec nedigitalizuje
Gartner: 75 % podniků bude do roku 2028 prioritizovat zálohování aplikací SaaS
Gartner: 75 % podniků bude do roku 2028 prioritizovat zálohování aplikací SaaS
Slack: Pět typů lidí, kteří definují budoucnost práce s umělou inteligencí
Slack: Pět typů lidí, kteří definují budoucnost práce s umělou inteligencí
Salesforce a Google Cloud společně poskytují autonomní agenty s AI
Salesforce a Google Cloud společně poskytují autonomní agenty s AI