Hlavní navigace

Asus: EeeTop PC ET20/22

14. 9. 2009
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor:
Asus uvedl EeeTop PC ET20/22, novou řadu univerzálních PC určených pro každodenní práci i multimediální zábavu, to vše v elegantním provedení s kompaktními rozměry a možností volby modelu s klasickým i dotykovým displejem.

Autorizovaní distributoři pro ČR: Asbis CZ, Agem, AT Computers, eD´System Czech, TechData Distribution
Autorizovaní distributoři pro SR: Agem SK, AT Computers SK, eD system Slovakia,Tech Data Distribution SK

Kvalitní obraz doplňuje prostorový zvuk ze dvou Hi-Fi reproduktorů s technologií SRS Premium Sound. Modely řady ASUS EeeTop ET20/22 jsou dále vybaveny kamerou Eee Cam a panelem Eee Bar pro rychlý přístup k oblíbeným aplikacím. Uživatelé mohou také snadno organizovat své fotografie pomocí aplikace FotoFun nebo nechat své rodině či přátelům vzkaz s využitím Eee Memo.

Uživatelé si mohou vybrat mezi 20palcovým a 22palcovým displejem s vysokým rozlišením s poměrem stran 16 : 9. Modely Asus EeeTop ET20/22 jsou vybaveny dedikovanou grafickou kartou ATI Radeon HD4570 nebo Nvidia Ion, a proto nabízejí velmi věrné zobrazení. Dvojice vestavěných Hi-Fi reproduktorů s technologií SRS Premium Sound se pak stará o virtuální prostorový zvuk. V případě ET22 si uživatelé mohou díky Blu-ray mechanice vychutnat filmy v HD kvalitě. Asus EeeTop ET20/22 lze prostřednictvím Hdmivstupu a SPDIF výstupů (pouze u řady ET22) propojit s externím monitorem, herní konzolí a celou řadou dalších zařízení. Asus EeeTop ET20/22 zaujme také intuitivním dotykovým* rozhraním Total Media Center (pouze u řady ET22), které uživatelům pomáhá procházet, prohlížet a organizovat multimediální soubory.

Intuitivní ovládání počítače vyžaduje také odpovídající uživatelské rozhraní. Počítače řady Asus EeeTop PC ET20/22 jsou vybaveny 20palcovými a 22palcovými dotykovými* displeji s vysokým rozlišením, díky kterým mohou uživatelé ovládat řadu programů pouhým dotykem* prstů. Prostřednictvím aplikace Eee Memo mohou také zanechávat virtuální poznámky své rodině nebo využít vestavěnou kameru Eee Cam s technologií Real-time Image Capture a vytvořit video zprávu. Technologie Real-time Image Capture dokáže zachytit obraz při 30 snímcích za vteřinu a zajišťuje zvýšenou citlivost při špatných světelných podmínkách. Uživatelé si mohou kreslit, přidávat speciální efekty do svých snímků nebo dokonce vytvářet upravené emotikony, které lze následně použít v IM aplikacích, jako je např. Skype, MSN Messenger, Yahoo Messenger a AIM. P

omocí aplikace FotoFun umožňuje snadnou organizaci upravených emotikonů, fotografií a obrázků, jako v klasickém albu, a jejich nahrávání na blog. Panel Eee Bar pak jediným dotykem poskytuje rychlý přístup k nejčastěji používaným aplikacím a systémovým nastavením.

Počítače řady Asus EeeTop PC ET20/22 spojují elegantní provedení s funkčností. Obrazovka bez výrazného rámečku a štíhlý profil nejenže obohatí každou domácnost, ale také šetří prostor. K minimalistickému designu řady EeeTop PC ET20/22 přispívá také stylový stojan na zadní straně rámu obrazovky, který slouží také ke snadnému přenášení.

Na český a slovenský trh se bude dodávat zatím pouze větší 22" model s dotykovou obrazovkou EeeTop PC ET22. K tomu Asus zdarma nabídne ještě TV tuner.

MMF24

Doporučená koncová cena byla stanovena na 23 990 Kč.

 

Čtěte dále

TD Synnex je oficiálním partnerem pro školení Amazon Web Services
TD Synnex je oficiálním partnerem pro školení Amazon Web Services
EET Group je distributorem ProAV techniky značky Atlona
EET Group je distributorem ProAV techniky značky Atlona
Software602: Třetina českých firem téměř vůbec nedigitalizuje
Software602: Třetina českých firem téměř vůbec nedigitalizuje
CyberPower s novým servisním partnerem
CyberPower s novým servisním partnerem
Pozvánka na Synology Experience Day 2024
Pozvánka na Synology Experience Day 2024
Příběh české pobočky EET Group: Od prodeje repasovaných počítačů přes tiskárny až k celoevropskému distributorovi
Příběh české pobočky EET Group: Od prodeje repasovaných počítačů přes tiskárny až k celoevropskému distributorovi