Hlavní navigace

Alienware představil nové herní sestavy včetně notebooku s OLED displejem

19. 6. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Dell
Novinkám v portfoliu značky Alienware od Dellu vévodí model Alienware 13 s OLED displejeme. Kromě něj značka představila nové generace modelů Aurora, Area-51 a Alpha.
  • Výrobce: Alienware (Dell)
  • Distributoři ČR: 100MEGA Distribution, AT Computers, SWS
  • Distributoři SR: ASBIS SK, eD´ system Slovakia, WESTech
  • Více informací: http://www.alienware.com/

Herní značka Alienware představila na herním veletrhu E3 v Los Angeles nové přírůstky do svého portfolia. Novinky se zaměřují na nekompromisní hráče a jsou připraveny i na budoucnost v podobě virtuální reality.

Alienware 13 OLED

Alienware 13Nový Alienware 13 OLED je podle výrobce prvním herním notebookem, který nabízí displej s technologií OLED, jež přináší hlubší černou barvu pro znatelně větší kontrast.

Displej Alienware 13 OLED nabízí kontrastní poměr až 100 000:1 a zároveň poskytuje i lepší sytost barev. Hráči s notebookem získají nejen nejrychlejší odezvu, typicky 1ms, ale také displej s kvalitou, které by nebylo možné dosáhnout na LCD displejích.

Alienware Graphics Amplifier, který je s tímto modelem také kompatibilní, nabízí navýšení grafického výkonu již dnes, ale i s možností rozšíření do budoucna.

Alienware Aurora

Alienware AuroraNový Alienware Aurora je herní desktop střední velikosti. I přes menší zpracování oproti předchozímu modelu disponuje více možnostmi dedikovaných grafických karet a větším potenciálem pro přetaktování spolu s nejnovější generací grafických karet Nvidia GeForce pro 4k a dokonce 12k hraní s kapacitou duální grafiky.

Vylepšení výkonu zahrnuje také nejnovější procesory Intel, které jsou dostupné s chlazením kapalinou. Součástí jsou přetaktovatelné operační paměti Kingston Fury X běžící na 2400 MHz.

Mezi další inovace, které Aurora přináší, je vnitřní upevnění hardwaru, pro jehož manipulaci není potřeba žádného nářadí. Nechybí podpora nastavení osvětlení dle svého vkusu s pomocí AlienFX a kompletní správa počítače pomocí Alienware Command Center aplikace.

Alienware Area-51

Alienware Area 51Area-51 představuje plnohodnotný počítač vybavený novými procesory Intel Core i7 s možností volby mezi 6 až 10 jádry a také s nejnovější grafickou technologií Nvidia GeForce.

Podle Intelu poskytuje procesor Core i7 až o 35 procent rychlejší multi-thread výkon. V kombinaci s novou grafickou kartou GeForce GTX pak podle výrobce nastavuje nový standard pro multi-tasking a virtuální realitu.

Ikonický triádový design poskytuje osazení až tří plnohodnotných grafických karet, které lze vyměnit skrze boční panely. Dále nabízí jednoduchý přístup k portům a dalšímu hardwaru a má plně optimalizovaný systém chlazení.

Alienware Alpha

Alienware AlphaNová Alpha zahrnuje v kompaktním zpracováním grafickou kartu Nvidia GeForce GTX 960 s operační pamětí 4GB GDDR5. Oproti předchozí generaci dosahuje o 60 procent většího grafického výkonu.

MMF24

Na výběr je nově také grafický výkon pomocí grafických karet AMD Radeon a nyní je Alpha také kompatibilní s Alienware Graphics Amplifier, takže lze její možnosti grafického výkonu rozšířit i v budoucnu pro plné využití ve virtuální realitě nebo hraní ve 4K.

Zdroj: Dell

Čtěte dále

Obrazem: Adaptivní zážitky na Sophos Xperience Roadshow 2024
Obrazem: Adaptivní zážitky na Sophos Xperience Roadshow 2024
Software602: Třetina českých firem téměř vůbec nedigitalizuje
Software602: Třetina českých firem téměř vůbec nedigitalizuje
Salesforce a Google Cloud společně poskytují autonomní agenty s AI
Salesforce a Google Cloud společně poskytují autonomní agenty s AI
Slack: Pět typů lidí, kteří definují budoucnost práce s umělou inteligencí
Slack: Pět typů lidí, kteří definují budoucnost práce s umělou inteligencí
Josef Šikýř je novým servisním ředitelem NTT Data
Josef Šikýř je novým servisním ředitelem NTT Data
PoE extender od Zyxel Networks pomáhá překonat problémy s nasazením sítí na velké vzdálenosti
PoE extender od Zyxel Networks pomáhá překonat problémy s nasazením sítí na velké vzdálenosti