Hlavní navigace

Alef Distribution spustil B2B e-shop

26. 8. 2009
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

Alef Distribution, distributor s přidanou hodnotou (VAD), spustil pro své zákazníky z řad resellerů a dodavatelů služeb e-shop pod názvem Alef B2B Portál zaměřený na nabídku produktů Cisco. Co všechno e-shop nabízí a kde ho najdete?

Alef distribution umožnil partnerům nakupovat produkty a řešení Cisco prostřednictvím B2B e-shopuNa začátku srpna otevřel Alef e-shop s téměř kompletní produktovou nabídkou Cisco Systems. V portfoliu najdete standardní technologie pro LAN a WAN síťová prostředí, lokální bezdrátové sítě i moderní technologie VoIP, IP komunikace a řešení kontaktních center IPCC. Alef jako distributor s přidanou hodnotou nabízí také konfigurační a integrační know-how svých zaměstnanců.

Další vlastnosti Alef B2B Portálu jsou podle oznámení distributora následující:
- největší skladové zásoby Cisco produktů v ČR
- téměř 100 000 položek zboží
- přehled o aktuální dostupnosti zboží
- aktuální přehled o všech důležitých dokladech (objednávky, faktury, dobropisy...)
- možnost sledovat stav dodaného / nedodaného zboží
- sledování reklamací zboží (vyřízeno / nevyřízeno)
- dostupnost Cisco produktového portfolia 24h denně

„Přes B2B portál je zákazník schopen najít více než 90 % produktů z Cisco ceníku, který obsahuje zhruba 90 000 položek. Vyhledávání lze volit buď pomocí P/N, nebo využít klasické listování v katalogu. Nicméně produktový katalog byl redukován z důvodu lepší přehlednosti. Nyní obsahuje zhruba 9 000 nejfrekventovanějších položek. Snažíme se držet skladem nejběžnější komponenty jako routery, switche, IP telefony a další produkty, včetně jejich příslušenství," popsal současný stav nabídky pro ChannelWorld Michal Andrlík, marketingový manažer Alef Distribution.

Prodej podpoří promoakce

Zboží skaldem je obvykle dodáváno do druhého dne od objednání. Není-li požadovaný produkt na skladě, je běžná doba dodání 14 pracovních dnů. U specifického zboží se může dodací doba výrazně protáhnout.

„Naši obchodní partneři v nadcházejícím kvartálu určitě nepřijdou zkrátka. Kromě standardních množstevních a speciálních slev mohou získat naši nejprogresivnější zákazníci a zákazníci s největším počtem objednávek realizovaných prostřednictvím Alef B2B Portálu zajímavé odměny při zapojení se do připravených promoakcí. Tyto promoakce bude na podzim následovat spuštění loyalty programu využívajícího právě B2B Portál," prozradil další plány Michal Andrlík.

Mezi první promoakce patří možnost získat chytrý telefon Nokia E51 nebo E75. První model dostane prvních pět partnerů s největším množstvím objednávek nad 15 tis. Kč v období od 3. 8. do 30. 10. 2009. Nokii E75 zase obdrží pět partnerů s nejprogresivnějším nákupem obratu v uvedeném období.

MMF24

Do e-shopu se můžete registrovat zde.

Pokud se zajímáte o prodej produktů Cisco, doporučujeme k přečtení rozhovor s viceprezidentem společnosti Comstor, což je nový distributor na našem trhu, který se zaměřuje čistě na dodávky Cisco technologií. Do čela českého Comstoru byl s platností od 1. 8. 2009 jmenován Tomáš Jilík, bývalý ředitel českého zastoupení firem RiT a Radware.

Byl pro vás článek přínosný?

Čtěte dále

Enehano: ChatGPT si vyzkoušela už více než třetina Čechů, pomáhá jim i v práci
Enehano: ChatGPT si vyzkoušela už více než třetina Čechů, pomáhá jim i v práci
IDC: Prognóza se zlepšuje, trh chytrých telefonů letos vyroste o 6 %
IDC: Prognóza se zlepšuje, trh chytrých telefonů letos vyroste o 6 %
Kulatý stůl o distribuci: Mezigenerační předěl v IT (2. díl)
Kulatý stůl o distribuci: Mezigenerační předěl v IT (2. díl)
Výhody a možnosti efektivního řízení projektů s Trello
Výhody a možnosti efektivního řízení projektů s Trello
Zuzana Švecová jmenována novou generální ředitelkou Cisco ČR
Zuzana Švecová jmenována novou generální ředitelkou Cisco ČR
Electro World se od 1. 9. mění na Datart
Electro World se od 1. 9. mění na Datart