Hlavní navigace

Avnet představuje nový partnerský program Altitude

14. 5. 2014
Doba čtení: 4 minuty

Sdílet

 Autor: EMC
Společnost Avnet Technology Solutions zahájila ve spolupráci s EMC novou iniciativu v sektoru malých a středně velkých firem pro stávající i nové obchodní partnery. (PR článek)

Avnet je jedním z největších distributorů počítačových produktů a technologických služeb a řešení na světě. Působí na více než 300 místech, odkud obsluhuje 70 zemí. V roce 2013 byl Avnet globálně jedním z nejrychleji rostoucích distributorů produktů EMC. V České republice je výhradním distributorem produktů EMC a obsluhuje více než 90 partnerů EMC.

Ve spolupráci s EMC připravil Avnet v České republice program Altitude, jehož cílem je propagovat úložná a zálohovací zařízení EMC, určená pro malé a středně velké firmy. Výhody této nové iniciativy, zaměřené na úložná řešení VNXe a zálohovací produkty Data Domain od EMC, mohou čerpat stávající i noví obchodní partneři společnosti Avnet.

On-line konfigurátor

Mezi hlavní přínosy programu Avnet Altitude pro obchodní partnery patří možnost rychleji reagovat na požadavky jejich zákazníků a získat konkurenceschopnou cenu ihned při tvorbě konfigurace. Díky novému on-line konfigurátoru, dostupném po přihlášení na adrese www.altitude-avnet.cz, mohou obchodní partneři okamžitě kalkulovat cenové nabídky na produkty EMC, aniž by museli kontaktovat Avnet či EMC.

On-line konfigurátor programu Avnet Altitude je nepřetržitě dostupný na zabezpečeném portálu, takže lze vytvářet konfigurace a cenové nabídky například už během jednání se zákazníkem. Obchodní partner, zapojený v programu Avnet Altitude, se jednoduše přihlásí k on-line konfigurátoru a během několika okamžiků může svému zákazníkovi připravit kalkulaci a reagovat tak na aktuální obchodní příležitost.

Avnet EMC Atitude

Nabídka on-line konfigurátoru nyní zahrnuje úložná řešení řady VNXe (modely 3150 a 3300) a základní modely deduplikačních zařízení Data Domain (DD160 a DD620). Díky programu Avnet Altitude jsou nyní tyto osvědčené produkty k dispozici za nejvýhodnějších podmínek, bez nutnosti poptávat speciální slevy u obchodního zástupce EMC.

S výběrem vhodného řešení pro konkrétního zákazníka a s vytvořením kalkulace pomáhá obchodním partnerům přehledný průvodce konfigurací. Nová nabídka pro zákazníka může být hotová doslova na několik kliknutí. Partner si může vytvořit více variant a zákazníkem odsouhlasenou následně jediným tlačítkem u společnosti Avnet objednat.

Úspěchy v Evropě

Partnerský program Avnet Altitude již zaznamenal významné úspěchy u obchodních partnerů v západní Evropě, kterým díky on-line konfigurátoru pomáhá každý den šetřit čas a rychleji reagovat na obchodní příležitosti. Partneři zapojení v programu Avnet Altitude si pochvalují především možnost vytvářet běžné konfigurace a cenové nabídky základních řešení VNXe a Data Domain v on-line konfigurátoru během několika minut, takže mají více času, který mohou věnovat složitějším projektům. Celý proces vytvoření konfigurace, cenové kalkulace i objednávky se obejde bez jediného e-mailu či telefonátu obchodním zástupcům společností Avnet a EMC.

Nové produkty v nabídce

Nabídka řešení VNXe a Data Domain v on-line konfigurátoru programu Avnet Altitude se bude dále rozrůstat o nové produkty. Do konce května bude přidáno úložné řešení VNX5100 a rovněž i model VNXe 3200, novinka představená na květnové konferenci EMC World.

Zapojte se ještě dnes

Avnet vítá v programu Altitude stávající i nové obchodní partnery, kteří po registraci na adrese www.altitude-avnet.cz získají malý dárek a zároveň se mohou zapojit do aktuálního motivačního programu. Tři partneři, kteří vytvoří v on-line konfigurátoru programu Altitude nejvíce nakvotovaných řešení, získají poukázku do Alza.cz v hodnotě 1 000 Kč.

Channelworld_ozveny

Prvních pět objednávek v Altitude programu bude odměněno poukázkou do Mall.cz za 2 000 Kč. Největší zrealizovanou objednávku (z finančního hlediska, za období duben až červen 2014) v programu Altitude odmění Avnet poukázkou v hodnotě 5 000 Kč na zábavní služby Alegria.cz.

 

Byl pro vás článek přínosný?

Čtěte dále

Své finance můžete řídit kompletně z mobilního telefonu. Jak na to?
Své finance můžete řídit kompletně z mobilního telefonu. Jak na to?
IDC: Dodávky nositelné elektroniky by příští rok mohly růst dvouciferně
IDC: Dodávky nositelné elektroniky by příští rok mohly růst dvouciferně
Reportáž: Dusíková show a spousta novinek na eD Expo 2024
Reportáž: Dusíková show a spousta novinek na eD Expo 2024
AMD kupuje Nod.ai, posílí možnosti open source softwaru pro umělou inteligenci
AMD kupuje Nod.ai, posílí možnosti open source softwaru pro umělou inteligenci
GFI Software: Úspěšnost útoků zvyšuje podceňování hrozeb i neopatrnost uživatelů
GFI Software: Úspěšnost útoků zvyšuje podceňování hrozeb i neopatrnost uživatelů
3D tisk – jaké jsou náklady na 3D tisk?
3D tisk – jaké jsou náklady na 3D tisk?