Hlavní navigace

Přes 300 zákazníků a partnerů Invea-Tech navštívilo FlowMon Friday

5. 6. 2015
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor: Invea-Tech
Společnost Invea-Tech na své největší konferenci, pořádané v Praze, představila produktové novinky a ocenila nejúspěšnější partnery roku 2014.

Více než tři stovky zákazníků a partnerů společnosti Invea-Tech se sešly 29. května na konferenci FlowMon Friday v pražském Konferenčním centru City. Největší akce Invea-Tech v její historii měla na programu seznámení s vývojem oblasti monitorování a bezpečnosti počítačových sítí, představení osmé generace řešení FlowMon a ocenění nejúspěšnějších partnerů Invea-Tech v roce 2014. Za český trh obhájil titul Distributor roku VUMS DataCom, ocenění Partner roku získala firma Dimension Data.

Začátek konference obstaral v zaplněném sále Rostislav Vocilka, generální ředitel Invea-Tech, který krátce zhodnotil loňský rok a připomněl některé milníky historie firmy.

Loňský rok byl pro Invea-Tech zlomový ve všech ohledech. Podařilo se nám dramaticky navýšit tržby, navázat nová technologická partnerství a získat důležité zákazníky. Očekáváme, že i letošek bude pro Invea-Tech velmi silný,“ řekl na úvod Vocilka.

Invea-Tech FlowMon FridayZa to, že naše společnost neustále roste, patří díky našim partnerům a zákazníkům. Nechceme zklamat jejich důvěru, a proto masivně investujeme do vývoje produktu FlowMon, zlepšování podpory a služeb. Letos zde představíme už jeho osmou generaci, která jeho možnosti posouvá zase o významný kus dál,“ dodal.

Po úvodním slově se rozeběhl konferenční blok, ve kterém byla velká pozornost věnována právě řešení FlowMon 8.0. To nově obsahuje například sledování výkonu aplikací a funkce pro detekci a zastavení DDoS útoků.

Tradiční flow monitoring přinášející informace o komunikacích v síti na úrovni IP adresy, portů a podobně je třeba doplnit o informace typu, jakými aplikacemi a uživateli je síť využívána, co za zařízení a s jakými operačními systémy se do sítě připojují, zda jsou bezpečné. FlowMon toto vše nabízí v jednom komplexním produktu,“ uvedl Petr Špringl, obchodní ředitel Invea-Tech pro Českou republiku.

Pavel Minařík, Invea-TechS technickými novinkami potom účastníky FlowMon Friday seznámil technologický ředitel společnosti, Pavel Minařík. Upozornil například na chystanou podporu distribuované architektury pro rozsáhlé instalace, zabezpečení exportu flow dat, podporu viditelnosti do vrstvy L7 a jiné funkce.

Na konferenci vystoupili také odborníci z řad technologických partnerů a zákazníků Invea-Tech. Radek Boch ze společnosti Cisco nastínil budoucnost technologie NetFlow. Petr Lasek z Radware představil problematiku DDoS útoků a spolupráci mezi Radware a Invea-Tech.

Úspěšné implementace řešení FlowMon prezentovali například Jan Devetter z Oborové zdravotní pojišťovny, Jiří Štembera z ČD-Telematika nebo Petr Vobořil z KBC Global Services.

Nejlepší partneři Invea-Techu

Nejlepší partneři Invea-TechuZávěr akce již tradičně patřil slavnostnímu vyhlášení nejúspěšnějších partnerů roku 2014. Titul českého Distributora roku obhájila společnost VUMS DataCom, za kterou cenu převzal její ředitel František Pěč. Partnerem roku se v České republice stala firma Dimension Data. Ta v minulém období instalovala řešení FlowMon například ve společnosti Kofola.

Channelworld_ozveny

Již tradičně se také vyhlašoval nejlepší zahraniční distributor. Tím se stal japonský Orizon Systems, který na konferenci zastupoval Kenichi Suga.

Technologickými partnery akce byly Cisco Systems, Radware a Novicom.

Zdroj: Invea-Tech

Byl pro vás článek přínosný?

Čtěte dále

GFI Software: Úspěšnost útoků zvyšuje podceňování hrozeb i neopatrnost uživatelů
GFI Software: Úspěšnost útoků zvyšuje podceňování hrozeb i neopatrnost uživatelů
IDC: Dodávky nositelné elektroniky by příští rok mohly růst dvouciferně
IDC: Dodávky nositelné elektroniky by příští rok mohly růst dvouciferně
Jak si usnadnit nákup nábytku on-line
Jak si usnadnit nákup nábytku on-line
Zažijte revoluci v cloudovém byznysu, zapojte se do distribuce Microsoft ERP Packages
Zažijte revoluci v cloudovém byznysu, zapojte se do distribuce Microsoft ERP Packages
Webcast: Bezpečnostní katastrofy v roce 2021 …a jak jsme se (ne)poučili
Webcast: Bezpečnostní katastrofy v roce 2021 …a jak jsme se (ne)poučili
Reportáž: Dusíková show a spousta novinek na eD Expo 2024
Reportáž: Dusíková show a spousta novinek na eD Expo 2024