Hlavní navigace

Zoner Photo Studio zdarma k počítačům a tabletům Lenovo

Redakce  | 17.9.2014 09:04

Sdílet

Výrobce: Lenovo, Zoner
Termín a čas konání: 15.9. 2014 (00:00) - 31.12. 2014 (00:00)
Distributoři ČR: AT Computers, SWS
Distributoři SK: Asbis SK, eD system Slovakia, AT Computer
Více informací: www.zoner.cz/lenovo

Lenovo přichází ve spolupráci se společností Zoner software s exkluzivní nabídkou. Každý, kdo si nyní zakoupí počítač nebo tablet z produktové řady Idea, získá jako dárek zdarma licenci na program Zoner Photo Studio 16 PRO.

Kdokoliv si zakoupí produkty z řady Idea, získá po registraci na mikrostránkách www.zoner.cz/lenovo a odeslání sériového čísla zdarma licenci k programu Zoner Photo Studio 16 PRO. Jedinou výjimkou jsou tablety s operačním systémem Android, na něž se tato nabídka nevztahuje.

Aktivaci licence je nutné provést nejpozději 30 dnů po nákupu produktu značky Lenovo a ke každému produktu je možné zdarma získat pouze jednu licenci. Licence na program Zoner Photo Studio 16 PRO je časově neomezená, takže si tento osvědčený program na úpravu a správu fotografií mohou zákazníci užívat od momentu instalace klidně několik let.

Uživatelé nových notebooků a tabletů Lenovo určitě ocení možnost získat časově neomezené užívání programu Zoner Photo Studio 16 PRO. Tato exkluzivní nabídka navíc platí až do konce roku 2014, takže mohou naši zákazníci potěšit nejen sebe, ale i své blízké třeba pod vánočním stromečkem,“ uvedla Lucie Orlovská, marketingová manažerka společnosti Lenovo.

Zdroj: Lenovo

Redakce  | 17.9.2014 09:04
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.