Hlavní navigace

VUMS DataCom uzavírá partnerství s ISP Alliancí

8. 9. 2017 15:09

Sdílet

Společnost VUMS DataCom uzavřela partnerství s ISP Alliancí a od srpna letošního roku se stává distributorem mikrovlnných spojů Ceragon a Siklu pro členy, partnery i zákazníky ISP Alliance.

„Mezi naší firmou a společností ISP Alliance proběhla řada jednání, na kterých jsme postupně dospěli ve vzájemné shodě k dohodě. Od srpnu převezmeme distribuci spojů Siklu a Ceragonu. Jako technologický specialista působící v dané oblasti jsme schopni spoj od obou výrobců dodat rychle a s plnou podporou tak, abychom splnili očekávání zákazníků,“ říká Martin Buroň ze společnosti VUMS DataCom.

Kontakt pro více informací či nezávaznou nabídku: Martin Buroň, martin.buron(@)datacom.cz

VUMS DataCom

Společnost VUMS DataCom, spol. s r. o., byla založena v roce 1993. Odborné zkušenosti zakladatelů společnosti však byly vybudovány již dříve – během jejich působení ve Výzkumném ústavu matematických strojů (VÚMS).

Od počátku jsme se snažili využívat svých znalostí k poskytování špičkových technologií a řešení, nejprve v oblasti telekomunikací a datových sítí a poté i v dalších oblastech, o něž jsme naši činnost postupně rozšiřovali, tedy v segmentu dostupnosti datových služeb, bezpečnosti a kvality datových komunikací.

Během více než dvaceti let jsme vybudovali silný tým expertů, jehož komplexní znalosti zaručují nejen vysoce kvalifikovanou provozní podporu našim stávajícím zákazníkům – operátorům, podnikům, organizacím a státním institucím, ale také podporu novým zákazníkům při výběru nejvhodnějšího řešení pro jejich potřeby.

ISP Alliance

Cílem ISP Alliance a.s. je podpořit podnikání lokálních telekomunikačních operátorů ať už nabízenými službami, nebo formou snižování nákladů díky jejich rozpuštění mezi jednotlivé společnosti.

Platforma ISP Alliance a.s. je místem pro spolupráci na projektech, pro sdílení know-how a zkušeností, nebo místem pro společná setkání a diskusi nad tématy, která jsou pro ISP aktuální. Dalším cílem je rozšiřování členské a zákaznické základny tak, abychom společně dokázali pokrýt službami jednotlivých operátorů celou republiku.

Pro členy a zákazníky je ISP Alliance a.s. také servisní organizací poskytující různé služby. Nabízíme operátorům například národní a zahraniční konektivitu, provoz datacentra, hosting a housing, kompletní IPTV řešení, dodávky hardware a také poradenství v oblasti poskytování Internetu. Připravujeme také nové služby, které bychom v budoucnu rádi nabídli, jako například mobilní virtuální operátor, nebo služby call centra zaměřeného na ISP operátory. Snahou je vytvořit komplexní řešení pro ISP operátory, které by dokázalo uspokojit jejich potřeby ve všech klíčových oblastech jejich podnikání a dalo jim možnost uspět na stále tvrdším telekomunikačním trhu.

Tiskový kontakt: Marta Nováková, marta.novakova(@)datacom.cz

8. 9. 2017 15:09
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.