Hlavní navigace

Navštivte pravou E-Blue eSport arénu

10. 11. 2017 12:47

Sdílet

Zveme vás na jednu z největších herních akcí roku v České republice - Mistrovství ČR v počítačových hrách.

To musíte zažít

Přijďte se podívat na vlastní oči, o čem to je! Kdo neviděl a nezažil takovou akci na vlastí kůži, si neumí představit ty davy nadšených fanoušků zapálených pro svět her.

Seznamte se zákazníky

Máte jedinečnou příležitost poznat své potenciální zákazníky pro gamingové produkty a naladit se na stejnou vlnu. Vybavte si prodejnu na vánoční sezónu tím správným zbožím a připravte dokonale svůj e-shop.

Rozjeďte nový byznys

E-Blue to jsou nejen kvalitní gamingové produkty pro každého hráče, ale především komplexní nabídka vybavení herního doupěte. LAMA Plus jako evropský distributor značky E-Blue pro Vás připravil exkluzivní možnost seznámit se s celosvětově prvním konceptem e-Blue eSport arén.

Nejen pro prodejce IT, elektro, ale i další prodejny a provozovny se zaměřením na zábavní průmysl, je připravena možnost vytvoření game zón pro zvýšení zájmu zákazníků. Pro investory hledající nový byznys nabízí E-Blue příležitost a kompletní podporu pro vybudování vlastní eSport arény.

Novinky E-Blue

Přijďte si vyzkoušet novinky připravené pro letošní vánoční sezónu - herní myši, klávesnice, sluchátka, židle, stoly a především světově první plně konfigurovatelný all-in-one tower monitor E-Blue Scion 32, který si každý hráč může vybavit a přizpůsobit podle svých potřeb.

Budoucnost E-Blue

Značka E-Blue na MČR představí také své vize do budoucna - stůl s herním počítačem s vodním chlazením, křeslo pro opravdový komfort nejen při hraní her...

Atraktivní program pro fandy

Nejen pro opravdové fanoušky je připraven zajímavý doprovodný program v naší E-Blue eSport aréně

  • Přijďte si pro podpis CS:GO hráče z týmu eEriness a streamera Romana "blade" Pilného
  • Zahrajte si v pátek od 16:00 a v sobotu od 14:30 turnaj v CS:GO 1v1 pod taktovkou Michala "bördel" Weise a s komentářem Vojtěcha "wango" Prese - streamera, hráče a baviče v jedné osobě.
  • Podpořte svůj oblíbený tým eEriness a kupte si některý z gadgetů s jejich logem
  • Vyfoťte se v E-Blue aréně a hrajte o herní křeslo Cobra ve facebookové soutěži na facebook.com/eblueczsk

I takhle může vypadat Váš prodloužený víkend...

Nezapomeňte navštívit pavilon B a E-Blue eSport arénu na brněnském výstavišti ve dnech 10. - 12. 11. 2017.

My tam budeme a Vy? :)

10. 11. 2017 12:47
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.