Hlavní navigace

eD system oficiálním distributorem panelů SHARP. Nově přidal na 30 produktů

11. 1. 2018 15:15

Sdílet

S příchodem nového roku se eD system stal jediným českým a slovenským oficiálním distributorem panelů a tiskáren značky SHARP. Na eD SHOPu zároveň přibudou desítky nových produktů.

„V rámci sjednocování obchodní strategie SHARP v Evropě chceme zákazníkům nabízet co nejlepší podporu a zkrátit dodací lhůty u některých modelů,“ vysvětlil Lukáš Krejčů, obchodní manažer značky SHARP, důvody volby jediného distributora pro český a slovenský trh. Toto rozhodnutí podle něj přinese snazší kontrolu distribučního kanálu. 

Z produktů japonské značky s více než 100letou tradicí eD system doposud nabízel tiskárny. „Tento týden jsme portfolio rozšířili také zhruba o 30 komerčních panelů, mezi kterými jsou mimo jiné interaktivní dotykové displeje,“ upřesnil Martin Židek, produktový manažer značky SHARP za eD system. Značka je pro distributora významná i z důvodu, že nevyrábí jen produkty se standardními úhlopříčkami. Předností její produktové řady jsou i úhlopříčky netradičních rozměrů.

„SHARP by se tak nyní měl stát pro eD system klíčovým dodavatelem profesionálních displejů a pokrýt potřeby partnerů distributora v projektech, ve kterých záleží především na kvalitě,” doplnil Lukáš Krejčů.

Přední český distributor tímto krokem doplnil produktovou kategorii, která doposud zahrnovala výrobky značek jako je Samsung, NEC, Jansen Display, Sony, Philips a LG. V současnosti tak nabízí téměř 250 komerčních panelů.

 

Pro více informací o nabídce kontaktujte:
Martin Židek 
+420 597 444 235
mzidek@edsystem.cz   

Tiskový kontakt eD system Czech:
Daniel Vondráček
+420 724 222 040
dvondracek@edsystem.cz

11. 1. 2018 15:15
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.