Hlavní navigace

eD system Czech podporuje neziskové organizace

30. 1. 2016 7:19

Sdílet

Přední český IT distributor eD system Czech podpořil na konci minulého roku prostřednictvím svého eD FONDU POMOCI dvě ostravské neziskové organizace. Obdarovanými byli klub Stonožka a mobilní hospic Ondrášek.

Klub Stonožka Ostrava je členem celorepublikové Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR. Pomáhá osobám s postižením mentálním, fyzickým, kombinovaným a osobám s poruchou autistického spektra. „Velice si vážíme příspěvku, který nám společnost eD system prostřednictvím eD FONDU POMOCI poskytla. Finanční prostředky budou využity na nákup nábytku pro uživatele i členy Klubu Stonožka Ostrava,“ uvedl předseda klubu Stonožka Jan Pucher.

Organizace Mobilní hospic Ondrášek využije na pokrytí nákladů mobilní péči, tedy na nákup pohonných hmot a opravy a údržbu služebních automobilů. „Příspěvek z eD FONDU POMOCI je pro mobilní hospic Ondrášek přínosem pro financování péče o nevyléčitelně nemocné děti a dospělé. Díky této podpoře budeme moci poskytnout péči dospělým pacientům z Ostravy a okolí a dětem z celého Moravskoslezského kraje,“ okomentovala příspěvek od společnosti eD system Czech vedoucí fundraisingu v organizace Mobilní hospic Ondrášek Martina Dunděrová. Posláním organizace je umožnit osobám s vážným onemocněním, u kterých již není nutná nemocniční péče, důstojně a v kruhu své rodiny a přátel prožít poslední etapu svého života.

„Jsme rádi, že příspěvky, které v rámci eD FONDU POMOCI vybereme od spolupracujících firem a našich zaměstnanců a následně navýšíme o stejnou hodnotu, putují na konkrétní aktivity těchto dvou neziskových organizací a pomůžou tak těm, kteří to potřebují,“ řekl marketingový ředitel společnosti eD system Czech Daniel Vondráček.

Více informací o podpořených neziskových organizacích se dozvíte zde: http://www.mhondrasek.cz/ a http://www.stonozkaostrava.cz/.

eD system Czech podporuje neziskové organizace

Zdroj: eD system Czech

30. 1. 2016 7:19
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.