Hlavní navigace

E-Blue postavilo eSport arénu na IFA 2017

1. 9. 2017 15:34

Sdílet

LAMA Plus jako evropský distributor značky E-Blue nabízí návštěvníkům světového veletrhu IFA 2017 Berlín možnost prožít skutečný herní zážitek v E-Blue eSport aréně.

V pátek 1. 9. 2017 se pro návštěvníky otevřou brány největšího evropského veletrhu spotřební elektroniky, výpočetní techniky, ale i dalších elektrických spotřebičů IFA v Berlíně.

Lama Plus, evropský distributor značky E-Blue umožní návštěvníkům vyzkoušet si, jaký je to pocit, zahrát si počítačové hry v jedinečné E-Blue eSport aréně, kterou návštěvníci naleznou v hale 12 pod číslem 110.

Značka E-Blue přichází s jedinečnou koncepcí v oblasti herního průmyslu a příležitostí pro ty, kdo hledají nové možnosti, jak zatraktivnit nebo si založit své podnikání. Nabídkou unikátních eSport arén na míru, které poskytují hráčům zcela nový zážitek z hraní a majitelům příležitost zajímavých výdělků, se E-Blue naprosto jednoznačně vymezuje vůči ostatním hráčům na trhu gamingu.

Návštěvníci mohou zažít pocit profesionálního hráče, zasednout v pohodlných herních ergonomických křeslech za podsvícené herní stoly, být součástí hry na špičkovém all-in-one pc se sluchátky s prostorovým zvukem na uších a drtit soupeře přesnou a promyšlenou hrou na klávesnicích a myškách. Celou výbavu a pocit profíka může mít přitom každý hráč i doma ve svém doupěti.

Kolekce E-Blue nabízí hráčům hned 3 úrovně herních doplňků podle náročnosti uživatele – Cobra je vhodná i pro občasného hráče, Mazer nabízí střední úroveň výbavy až po Auroza řadu posyktující uživatelům nejlepší požitek ze hry.

Návštěvníci veletrhu IFA si vyzkouší nejnovější kolekci E-Blue FPS doplňků. K vidění bude také světově první variabilní herní all-in-one Scion 32“, tedy panoramatický HD monitor s počítačem v jednom zařízení, který si hráči mohou uzpůsobit podle svých představ a vybavit si ho hardwarem tak, aby plně vyhovoval hře, které se věnují.

1. 9. 2017 15:34
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.