Hlavní navigace

Acronis True Image 2016 je tady !

20. 8. 2015 17:54

Sdílet

Acronis odhaluje nový Acronis True Image – nejrychlejší řešení univerzální úplné obnovy z diskových obrazů pro jednotlivce, rodiny a drobné podnikatele

Díky komplexní ochraně dat pro PC, Mac a mobilní zařízení se uživatelé už nemusejí obávat ztráty dat, aplikací ani systémů.

Acronis, celosvětový lídr v řešeních ochrany dat nově generace, dnes oznámil zahájení prodeje produktů Acronis True Image Cloud a Acronis True Image 2016 – nejnovějších verzí svých špičkových řešení pro jednotlivce, rodiny a drobné podnikatele. Acronis True Image Cloud je nejrychlejším řešením pro univerzální obnovu založenou na diskových obrazech, které zajišťuje komplexní ochranu jak lokálně, tak v cloudu – a to jak obrázků, videozáznamů, dokumentů, aplikací, hesel, nastavení, kontaktů, událostí, tak celého počítače.

Nový Acronis True Image Cloud nabízí podporu více zařízení – mezi ně patří osobní počítače, počítače Mac, zařízení iPhone, iPad, zařízení s OS Android i tablety s Windows – a také nový snadno použitelný online řídící panel, jehož pomocí může uživatel spravovat všechna zařízení z jediného místa, a navíc neomezený prostor v cloudu pro ukládání a archivaci.

Acronis True Image Cloud nabízí komplexní ochranu proti ztrátám dat ať v důsledku havárie nebo chyby, a to včetně nechtěného smazání souborů a chyb uživatele, stejně jako v důsledku poškození zařízení, jeho odcizení nebo ztráty. Díky Acronis True Image Cloud je snazší než kdy dříve především:

  • Chránit všechna zařízení – Osobní počítače, počítače Mac, a nově zařízení s OS Android, iPhone a iPad, a také pro tablety s Windows; rozšiřuje ochranu na všechny nejpoužívanější počítače, notebooky a mobilní zařízení.
  • Spravovat zálohy z více zařízení z jednoho místa – nový online řídící panel je snadno použitelná správcovská konzola, která umožňuje, aby jediný uživatel spravoval zálohování a obnovu více zařízení z jednoho místa – se schopností přistupovat k ní z jakéhokoli zařízení a místa prostřednictvím webového prohlížeče.
  • Ukládat a archivovat data v cloudu – neomezené místo pro ukládání v cloudu a nová funkce osobní archivace pro přesouvání velkých a málo používaných souborů do bezpečného Acronis cloudu zajišťuje, že uživatelé nebudou mít nikdy nedostatek místa pro ukládání, a přitom díky uvolnění pevného disku poběží jejich počítače bez čekání. Uživatelé mohou k archivovaným souborům přistupovat a prohlížet je z jakéhokoli zařízení a mohou archivní data řadit dle typu a velikosti.

Pokračování článku zde.

20. 8. 2015 17:54
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.