Hlavní navigace

ABC Data otevřela sklad v Maďarsku

10. 6. 2016 10:05

Sdílet

S potěšením a s hrdostí Vám oznamujeme, že naše společnost má již čtyři logistická centra: Varšava, Sosnowiec, Bukurešť a Budapešť. Před pár dny jsme spustili nové distribuční centrum ABC Data v Maďarsku.

Nový sklad nám umožní poskytovat zákazníkům z Maďarska a jižní Evropy služby ještě efektivněji než doposud. Pomůže nám také optimalizovat náklady na logistiku a zajistí co nejkratší doručovací lhůty v našem odvětví na dalších trzích. Vzhledem k tomu, že počet našich zákazníků se stále zvyšuje a roste počet našich aktivit v Maďarsku, a také vzhledem k tomu, že plánujeme další expanzi do Balkánských zemí, je založení distribučního centra v této části Evropy důležitou součástí budování naší konkurenceschopnosti.

Slavnostní otevření nového distribučního centra v Maďarsku se konalo v rámci akce Dealer's Day pořádané společností ABC Data v Maďarsku. Slavnostního otevření se účastnilo několik klíčových dodavatelských partnerů, včetně zástupců společností Intel, Emerson, Ricoh, Cisco, Huawei, Kingston, Asus, NEC, EA, ASRock, Acer, ADATA, ALT X, TP-Link a Brother.

Díky této zahajovací akci mělo více než 140 partnerů maďarské dceřiné společnosti v ABC Data Group možnost ocenit toto optimálně zvolené místo. Nový sklad se nachází v logistickém centru Prologis Park Harbor, pouhých 12 km od obchodní čtvrti v Budapešti a v bezprostřední blízkosti obchvatu M0, pouhých 20 minut jízdy od letiště. Tato lokalita výrazně zlepšuje podnikatelský potenciál ABC Data v této části Evropy, a tak výrazně zvyšuje kvalitu služeb zákazníkům společnosti.

Na tvorbě nového logistického centra se podílelo mnoho lidí a různých týmů společnosti ABC Data. Děkujeme všem za čas a energii věnovanou realizaci tohoto projektu.  

Jedním z klíčových úkolů naší obchodní strategie rozvoje na příští tři roky, kterou jsme schválili minulý rok, byl systematický růst společnosti ABC Data ve střední a východní Evropě. Rozvoj v regionu CEE představuje klíč k úspěchu naší společnosti. Slavnostní otevření nového logistického centra je dalším krokem při realizaci naší obchodní strategie a přivádí nás mnohem blíže k dosažení našeho strategického cíle stát se do roku 2018 nezpochybnitelným lídrem v oblasti distribuce IT v této části Evropy.

10. 6. 2016 10:05
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.