Hlavní navigace

ChannelWorld vyhlásil Top 3 partnerská setkání roku 2016

31. 1. 2017
Doba čtení: 5 minut

Sdílet

 Autor: ChannelWorld
Redakce ChannelWorldu již po osmé vyhlašuje tři nejpovedenější partnerská setkání výrobců a distributorů za minulý rok.

Každoročně pořádají výrobci a distributoři ICT a spotřební elektroniky pro své resellery desítky partnerských setkání, seminářů a dalších akcí. ChannelWorld se alespoň ty zásadnější snaží pokrývat ve svých reportážích.

Redakce každoročně vybere z těch, kde byla mediálním partnerem, ta nejlepší. Koncepty už jsou zavedené, ale tématika se dokáže stále ještě originálně obměňovat.

Musíme uznat, že kdybychom hodnotili jen podle zábavy a kurióznosti tematiky, výsledek by mohl vypadat částečně jinak. Ale partnerské akce mají být hlavně o spolupráci, takže efektivita setkání a množství obchodních příležitostí hrají významnou roli.

Komu z distributorů a výrobců patří ocenění ChannelWorldu za rok 2016, se dozvíte níže.


Kritéria hodnocení:

1. Přínos pro partnery – naplnění očekávání účastníků ať už po stránce rozvoje obchodních příležitostí, osobních kontaktů nebo nabytých vědomostí.

2. Organizace – k úspěšné akci patří také dobrá organizace, která poskytuje partnerům potřebné zázemí k naplnění cílů setkání.

3. Atmosféra akce – atmosféru lze ovlivnit předchozími body stejně jako výběrem vhodného místa konání a doprovodného programu.


Která partnerská setkání se dostala do Top 3 roku 2016?

eD World ve znamení VR a EET

Partnerská konference eD system Czech v Clarion Congress Hotelu v Praze měla dvě jasná témata: virtuální realitu zastoupenou všemi velkými výrobci a EET, pro niž distributor nabízí řešení Lynx. Hosty tradičně čekaly tři souběžné bloky prezentací stejně jako tradiční výstavní sál a zábavní koutek. Oficiální část setkání skončila v polovině odpoledne slosováním toboly a rozloučením moderátorky celého dne, herečky a blogerky Marie Doležalová a marketingového ředitele Daniel Vondráčka.

eD world 2016 pártyV podvečer účastníci zamířili na party ve stylu Hry o trůny v Martinickém paláci. Hosté přijížděli v kočárech a na nádvoří plály ohně, u kterých se mohli ohřát ti, kterým nestačila rozlévaná medovina. Pro kratochvíle červená dáma věštila budoucnost, mušketýr dával lekce šermu a maskéři kouzlili na tvářích hostů krvácející rány a jizvy. Odolnost se testovala při konzumaci chilli papriček, ve foto koutku byly připraveny historické rekvizity a v kulisách renesančního pokoje byla k ozkoušení VR. Na nádvoří pak v průběhu večera zazněla dvě houslová vystoupení a proběhla ohnivá show.

Celá fotoreportáž z eD World 2016.

Setkání ATC? Kein stress

Neustále zrychlující se trh prodeje IT a inspiroval AT Computers k opačnému stylu partnerských setkání. Pod heslem „kein štress“ reselleři odění do tematických trik a rozdělení do „rodinných týmů“ (od dětí po babičky) získávali za aktivity na prezentacích a soutěžích žetony – smajlíky, které pak směňovali za dárky ve dvou tombolách. Soutěžili například v zapamatování si jmen královských synů v pohádce, stavění věže z lahviček „flying-hirsch“ a nechyběly ani omalovánky.

Setkání AT ComputersO bezstresový průběh se staral také barman servírující bombardino a svařák, ale také tým masérů. Pokud snad někdo potřeboval ještě více zvolnit tempo, připravena byla také čajovna s vodními dýmkami. Na odpolední soutěže navázala po otevření rautu večerní „kein štress ATC party“. Kromě zábavných vědomostních soutěží s Daliborem Gondíkem vystoupila česká break dance špička Bez Masakru, mistr světa v bike trialu Vašek Kolář a kapely The Apples a HD Elektrik. Pěti akcí na Seči pro sítě Comfor, Triline, Autocont, VIP partnery, Apple, Digimax a Premio se zúčastnilo na 1 500 lidí a přes 900 resellerů.

Celá foto a videoreportáž z partnerského setkání AT Computers.

Bizarní setkání partnerů Esetu

Partnerských setkání, která se konala na zámku, jsme již viděli nespočet. Tohle však bylo svým způsobem bizarní, a Eset jej tak i nazval. Resellery na 10. setkání lákal na zámek Valeč na Vysočině spiritistickou krajinou, kultovní a okultní kuchyní a hlavně paranormálním ubytováním a zážitky. Na zvacím webu se reselleři mohli dočíst, že ve Valči „někdo přes noc přeskládal zámkovou dlažbu chodníků ve městě, pískové doskočiště na školním pozemku pohltilo učitelku tělocviku a obecní kanalizací proplouvá zaoceánský parník…“ A mohou za to duchové! Partneři jako lovci nadpřirozených bytostí to přijeli vyšetřit na vlastní oči.

SEP 2016Po přednáškách a workshopech rozdělení do týmů soutěžili v podzemním světelném bludišti, u zámeckého rybníka stavěli záchodové potrubí, na zahradě „skákali v čase“, na zámku přesouvali objekty pouhou myslí nebo odhalovali vůně. Kouzelné kuličky, které v disciplínách získali, směňovali za komponenty pro výrobu „lapačů duchů“. Výtvory prezentovali na večerním programu, kde je při lovení duchů hudebně podpořila kapela.

Celá foto a videoreportáž z partnerského setkání Esetu.

Channelworld_ozveny

Tohle byla Top 3 partnerská setkání roku podle ChannelWorldu v letech 201520142013201220112010 a 2009.

Zdroj: ChannelWorld

Byl pro vás článek přínosný?

Čtěte dále

Upgrade domácí sítě pomocí Wi-Fi 6 routeru již od necelých 1 000,– Kč
Upgrade domácí sítě pomocí Wi-Fi 6 routeru již od necelých 1 000,– Kč
Synology po roce ocenilo nejlepší české partnery, Aricoma získala double
Synology po roce ocenilo nejlepší české partnery, Aricoma získala double
ABSL: Čtyři z pěti center IT a podnikových služeb chtějí více šlápnout do automatizace
ABSL: Čtyři z pěti center IT a podnikových služeb chtějí více šlápnout do automatizace
Asus ExpertBook B9: vybavená kancelář pod kilogram
Asus ExpertBook B9: vybavená kancelář pod kilogram
IDC: Globální dodávky pracovních stanic klesly, zlepšení je ale na obzoru
IDC: Globální dodávky pracovních stanic klesly, zlepšení je ale na obzoru
Fotoreportáž: Serverová konference Compos Distribution připomněla 20 let společnosti
Fotoreportáž: Serverová konference Compos Distribution připomněla 20 let společnosti