Hlavní navigace

VUMS webinář: SSL inspekce

Redakce  | 3.11.2016 19:00

Sdílet

Termín a čas konání: 7.12. 2016 (10:00) - 7.12. 2016 (11:00)
Typ akce: webinář
Cena: zdarma
Pořadatel: VUMS DataCom
Místo konání: Webex VUMS DataCom
Více informací: http://www.datacom.cz/aktuality-news/vums-webinar-ssl-inspekce/

Dovolujeme si vás pozvat na třetí webinář z podzimní série navazujících na vysílání s tématikou DoS/DDoS. Předchozí díly se zabývaly problematikou WAF a zkušenostmi ČDT s DDoS útoky v českém prostředí.

V závěrečném díle naší podzimní série se budeme zabývat komunikací přes internet a možnostmi šifrování provozu. Webinář proběhne ve čtvrtek 8.12.2016.

V okamžiku, kdy jde jakákoliv komunikace přes internet - je SSL tj. šifrování provozu samozřejmě vysoce žádoucí. Nicméně pro řadu firem je nutné kontrolovat, co v provozu týkajícím se jejich serverů a jejich zaměstnanců skutečně je.

Provést inspekci SSL provozu – transparentně, bez toho, že by to vneslo dodatečné zpoždění do provozu při řádově tisících nových spojení za sekundu - není vůbec jednoduché. Překvapivé to je problém i pro řadu bezpečnostních řešení, degraduje to jejich výkon, komplikuje škálovatelnost i možnosti nasazení. V této oblasti se nabízí velice zajímavé řešení – SSL Attack Protection.

Registrace: pomoci webového formuláře (registrace nutná pro zaslání linku na samotné vysílání).

Registrovat místo na webináři si můžete pomocí formuláře dostupného na našem webu, kde je ke stažení rovněž k dispozici e-book "SSL Attacks on the Rise".

Redakce  | 3.11.2016 19:00
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.