Hlavní navigace

FlowMon Friday

Redakce  | 30.4.2015 11:58

Sdílet

Termín a čas konání: 29.5. 2015 (08:30) - 29.5. 2015 (15:00)
Typ akce: konference
Cena: zdarma pro registrované
Pořadatel: Invea-Tech
Místo konání: Konferenční centrum City, Na Strži 65, Praha 4
Více informací: https://www.invea.com/data/flowmon/InveaTech_pozvanka2015.pdf

Jak pomáhá monitoring datových toků zlepšovat bezpečnost a spolehlivost podnikové sítě? Co přináší behaviorální analýza? Proč sledovat výkonnost aplikací z pohledu jejich uživatelů? To a mnoho dalšího bude náplní konference FlowMon Friday, kterou 29. května pořádá společnost Invea-Tech v pražském Konferenčním centru City.

Každoroční akce společnosti Invea-Tech je určena IT administrátorům, bezpečnostním manažerům, IT ředitelům i odborné veřejnosti se zájmem o technologie monitorování datových toků (flow monitoring, NetFlow, IPFIX a další).

Návštěvníci FlowMon Friday se mohou těšit na informace o novinkách v řešení FlowMon, a to včetně praktických online ukázek, případové studie i pohled na budoucí vývoj monitorování datových sítí a technologie NetFlow.

Program nabídne také čerstvá témata, jako ochrana před DDoS útoky nebo monitorování kvality podnikových a zákaznických aplikací z pohledu jejich uživatelů. Po celou dobu trvání semináře budou k dispozici odborníci Invea-Tech pro zodpovězení otázek.

Pozvánku s programem semináře a informacemi o registraci najdete zde. Pro registrované do 22. května 2015 je účast na konferenci zdarma. Mediálním partnerem akce jsou časopisy CIO Business World a ChannelWorld.

Redakce  | 30.4.2015 11:58
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.