Hlavní navigace

ATC RoadShow již po desáté (Brno)

Redakce  | 23.4.2015 08:27

Sdílet

Termín a čas konání: 6.5. 2015 (09:00) - 6.5. 2015 (15:00)
Typ akce: partnerské setkání
Cena: zdarma pro registrované
Pořadatel: AT Computers
Místo konání: Brno, Maximus Resort, Hrázní 327,
Více informací: http://www.atcomp.cz/mailform-roadshow-2015.aspx

AT Computers opět vyráží do regionů za svými zákazníky a obchodními partnery na svou tradiční roadshow. Již po desáté přiveze do šesti měst naší republiky bohatý jednodenní program plný cenných informací ze světa IT.

Celodenní program složený z krátkých, ale o to výstižnějších prezentací obchodních partnerů z řad předních výrobců a dodavatelů, začíná vždy v 9 a končí přibližně v 15 hodin. Kromě odborných a pro byznys užitečných informací, které zazní z úst zástupců předních IT společností, se účastníci mohou těšit také na den plný zábavních soutěží a s nimi spojených atraktivních výher.

Chybět samozřejmě nebude ani závěrečná tombola. Stejně jako v předchozích letech je účast na ATC RoadShow zdarma, stačí se pouze dopředu zaregistrovat přímo na stránkách AT Computers (zde). 

Již podesáté jedeme za našimi zákazníky do jejich regionů, abychom ušetřili jejich drahocenný čas, kterého není nikdy nazbyt a mohou ho tak využít pro svůj byznys. Turné skládající se opět ze šesti zastávek ve velkých spádových městech začíná již 5. května v Liberci,“uvedl v oznámení Martin Wanke, marketingový ředitel AT Computers.

Zastávky ATC RoadShow 2015:

Redakce  | 23.4.2015 08:27
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.